2777
2789

بچه ها قبلش ام میومد تو خوابم ولی خوب بود و یه بارم همو بغل کردیم گفتم دلم واست تنگ شده اونم گفت منم

بعد یک ماه دیشب اومد تو خوابم و مریض بود رو تخت بیمارستان بود حالش خوب نبود (همینجوریم مرد) و هی بهش دست میزدم میگفت دست به من نزن ولم کن تو سمتم نیا و و نمیذاشت بغلش کنم منم هی گریه میکردم یهو یکی از فامیلامون رد شد گفت ازت ناراحته توی خوابم

تروخدا بگید از کجا بفهمم از چی ناراحته و چیکار کنم این ناراحتی بره

پیرینسس🎀🤍

زیاد گریه می‌کنی براش؟

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیرات

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بنظرم شاید چون سر خاکش نمیری و. براش فاتحه نمیفرستی و کار خیر نمیکنی از دستت ناراحته

هر پنج شنبه میریم 

ولی دو هفتست که نرفتم بخاطر مسافرت

پیرینسس🎀🤍

اره ولی اونقدرم زیاد نهمثلا شبا ناراحتم واسشو هروقت یادش میفتم اشک میریزم

اموات با گریه ما ناراحت میشن از همونه شاید خیرات بده براش دیگه ام گریه نکن

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

خیلی احتمالات هست شایدخیلی بهش فکرمیکنی ودست پرورده ذهنته

ازاینورم اونادستشون ازاین دنیاکوتاهه به قول آقای شجاعی نیازبه آب وغذاداره براش خیرات کن ونمازوقران زیادبراش بخون

اموات ازگریه بدشون میادشایدم چون خیلی زندگیتومخطل کردی براش وگریه میکنی ناراحته به هرحال گفتم چیکارکنین

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

کتک مرده تو خواب عافیت هست برای بیننده خواب

اینکه ازت ناراحته هم بخاطر بیتابی وگریه برای اون هست چون شخصی که فوت میکنه باید وابستگیش به دنیا و خانواده ش کم بشه که بتونه ابعاد روحانی خودش رو طی کنه وقتی ما براش ناراحتی میکنیم و گریه میکنیم بهش اجازه نمیدیم ابعاد روحانیش رو سپری کنه و به مراحل بالاتر در برزخ بره بنابراین کمتر براش گریه کنید میدونم سخته چیزی حریف دلتنگی نمیشه ولی با خیرات و قران و نماز خوندن هم قلبتون به ارامش میرسه هم شخص فوت شده

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤