2777
2789
عنوان

کاره خونه رو از کی یاد گرفتین

264 بازدید | 38 پست

من۱۸سالمه

نه این که تنبل باشما(یعنی هستم ولی خب نه در اون حد😂)

مامانم همش غر میزنه که چرا کار خونه نمیکنی فردا همه مسخرت میکنن

بعضی وقتا اشکمم در میاره بخدا

اما تقصیر خودشه

از اول ازم کار نکرد من اینطوری بار اومدم

الانم دیگه خودش همه کاراشو میکنه نمیزارع من کاری کنم😐😑

بش میگم چرا نمیگی مادر من میگه میگفتمم نمیومدی😐😑💔

الان نمیدونم چیکار کنم خیلی گیج میزنم تو کار کردنم بعضی وقتا می.رینم بدجور😭🤣

همش میگم کاش کسی تو جمع به من نگه پاشو کار کن یا یچیزی بیار

باورتون نمیشه هنوز نمیتونم یه میوه رو مث ادم.پوست بگیرم😭🤦😂همش کجو مووج

بنظرتون چیکار کنم🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که از هشت سالگیم آشپزی یاد گرفتم🤕

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

مامانت خیلی شل گرفته دیگه من از شش خفت سالگی کار خونه میکردم البته مثل منم خوب نیست

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بنطرم برو تو دل کار کردن خونه تا ماهر بشی من کلاس دوم سوم مامانم از کار میکشید الان الان بیست هستم و تقریبا کار های خونه برای من خیلی آسونه و الان مامانم اصلا کار نمیکنه صفر تا صد کار خونه از منه و ابجیم الان سیزده سالشه دقیقا مثه شما البته اون بدتره کار نمیکنه باید بزور بگم تا کار کنه 

تهش چیزای اصلی رو آدم خونه خودش یاد میگیره

بیخیال سخت نگیر

همینکه اگه تنها بودی تونستی یه چیزی بپزی

که از گرسنگی نَمیری و تو کثیفی گم نشی کافیه😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

انجام میدماما خیلی کماخرش گیج میزنم همیشه

کوتاه نیا.اخرش همچین حرفه ای میشی خودتم میمونی که این‌منم

دیگه شروع کن.مثلا شام بزار.از اینستایی جایی نگاه کن.طبق اون درست کن