2777
2789
عنوان

کاره خونه رو از کی یاد گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوه بلد نیستم پوس بگیرمباورت میشه؟؟؟؟دختر۱۸سالع.....

اووو دیگه در این حد😬

اشکال نداره از الان تمرین کن یاد میگیری

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

افرین خیلی خوبهالان زرنگ شدی برا خودتکاش جای تو بودم

من مامانم شاغل بود مجبور بودم

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

منم اینطوری بودم 

الان که ازدواج کردم کم کم دارم یاد میگیرم😂ولی هنوز خیلی کار هارو بلد نیستم 

حتی چندبار در هفته همسرم اشپزی میکنه 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

منم اینطوری بودم الان که ازدواج کردم کم کم دارم یاد میگیرم😂ولی هنوز خیلی کار هارو بلد نیستم حتی چند ...

واقعاااا

میوه بلد بودی پوست بگیری؟

من اونم بلد نیستم🥲🤭😂

مجرد بودم اصلا کار خونه نمی کردم 

مامانم هیچ وقت ازم نمی‌خواست انجام هم میدادم معلوم بود دوست نداره کلا می گفت نمیخواد کار خونه بکنی وقت واسه کار کردن هست ازدواج کردم کار هم یاد گرفتم کار خونه چیز پیچیده ای نیست که نیاز به تخصص داشته باشه همه میتونن خونه رو تمیز کنند یا ظرف بشورن فقط غذا پختن مهارت میخواد که اون هم تو خونه خودم یاد گرفتم تازه الان فضای مجازی هست همه غذاها و دسرها رو با جزئیات یاد میده من اون موقع ها زنگ میزدم از مادرم می پرسیدم یا تو همون عقد بهم می گفت غذا رو چیکار کن نکته هاش رو می گفت 

واقعاااامیوه بلد بودی پوست بگیری؟من اونم بلد نیستم🥲🤭😂

با پوست کن میتونم اما با چاقو نه😂 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

واقعااااااامیدوار شدم چون منم همینطورم😂😂😂😂مهمونی میری نمیخوری

عزیزم😂😂

اگه میوه ای داشته باشن که نیاز به پوست کندن نداشته باشه میخورم 

اگه نه یا نمیخورم ، یا میدم همسر یا خانواده برام پوست بگیرن