2777
2789

من دوستی دارم صمیمی بودیم بعد هرچند وقت یه بار باهام دعوا می‌کرد که چرا نمیری بیرون باهام فلان من مشکل داشتم خیلی اون موقع بعد اومد یه روز باهام دعوا کرد هرچی از دهنش دراومدگفت، حسود ، بدذات، ذاتت خرابه .. الان پیام داده بعد۶ماه ک سلام فلانی خوبی من علامت سوال دادم بعدگفته اومدم حالتو بپرسم چی بگم؟ چیکارکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب بیشعوری رو خوندی؟ قطع ارتباط سریع با دوست بیشعور. 

دنبال سو استفاده  ازتم هست نه؟

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

کتاب بیشعوری رو خوندی؟ قطع ارتباط سریع با دوست بیشعور. دنبال سو استفاده ازتم هست نه؟

گفتم لازم نکرده تو حال منو بپرسی بعد بلاک کردم بنظرت خوب بود اینحویری?یا اینکه کلن سین نمیزدم؟

گفتم لازم نکرده تو حال منو بپرسی بعد بلاک کردم خوبه اینحوری؟یا اینکه کلن جواب نمیدادم؟

اره خوب گفتی. دیگه باهاش هم کلام نشو دوستی که صمیمی باشه توهین نمیکنه و سعی میکنه تو سختی‌هات کنارت باشه نه اینکه به فکر منافع و فقط تفریحاتش باتو باشه

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

من کلا دوست صمیمی ندارم یعنی خودم صمیمی نمیشم چون قابت بخیر نیستن 

دوستی الان پوکه 

منم خیلیی وقت پیش همچین دوستی داشتم یه روز روی دیگشو بهم نشون داد بعد یه سال باز خودش زنگ زدو منم جواب دادم حرف زدیم دوباره مثل قبل شدیم تا اینک به جایی رسیده بود بهم توهین کردو فهمیدم گرگی نقاب بره داشته 

روش خط کشیدمو الان چندین ساله ن با کسی صمیمی میشم ن ضربه میخورم 

ببین اگه میخایی زندگیت روحیت خوب باشه دوست صمیمی نداشته باش نمیگم دوست نداشته باش میگم صمیصمی نشو حتی وارد زندگیتم نکن اصلا

گفتم لازم نکرده تو حال منو بپرسی بعد بلاک کردم بنظرت خوب بود اینحویری?یا اینکه کلن سین نمیزدم؟

طبق این کتاب خوب کردی. باید بهش اعلام میکری دیگه قطع ارتباطی. 

البته بازم میپرسم همون یه بار اینجوری کرد یا کلا رفتاراش سو استفاده گرانه هست و اذیتت میکنه؟

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

طبق این کتاب خوب کردی. باید بهش اعلام میکری دیگه قطع ارتباطی. البته بازم میپرسم همون یه بار اینجوری ...

کلن سواستفاده مادی نمیکنه چون ازبس لوسه همش دستش تو جیب باباشه سواستفاده روحی ، هرجوری بگی می‌کنه حرف حرف اونه اون درست میگه خودشیفته فقط نیست خیلییییییی بشدت خودخواهی اونم بخاطره لوس بودنشه  بهم گفت بدذات ذاتت خرابه.. حرفاش یادم نمیره الان چطوری جرعت کرده خیلی معمولی پیام داده خوبی؟ اومدم حالتو بپرسیم ،نمی‌دونم راجب من چی پیش خودش فکر کرده ک‌ اینارو میگه ازخودم متنفرم

من کلا دوست صمیمی ندارم یعنی خودم صمیمی نمیشم چون قابت بخیر نیستن دوستی الان پوکه منم خیلیی وقت پیش ...

ن این یهو بهش گفتم لوس میگه از صدتا فوش بدتر بود هرچی از دهنش دراومد گفت هرچی تو دلش راجب من نگهداشته بود گفت حسود ، بدذات ، تو بچه ای بزرگ شو درصورتی خودش همینه اینا بود یا سوسول بی خاصیت بود 

کلن سواستفاده مادی نمیکنه چون ازبس لوسه همش دستش تو جیب باباشه سواستفاده روحی ، هرجوری بگی می‌کنه حر ...

چرا از خودت؟ مثلا وقتتم میگیره؟ یا میگه باید فلان کارو برام انجام بدی؟ 

چرا از خودت؟ مثلا وقتتم میگیره؟ یا میگه باید فلان کارو برام انجام بدی؟

وقتی زنک یا پیام بهش نمیدانم قهر می‌کرد چرا الان پیام دادید زنگ زدی سرد جواب میداد اصلن جوابتو نمی‌داد وقتی شروع کردم بهش پیام دادم زنگ زدم همون‌طور که خواست بعدش  دعوام میکرد چرا فلان ساعت زنگ زدی سرم درد میکرد میخام بخابم...

وقت آره اگه خودش میخاست ، بعد دوست داشت همچین حول و محور افکار خودش بچرخه تمام  بعد یهو اینجوری فوش داد البته قبلش عصبیم کرد دعوا راه انداخت منم بهش گفتم لوس