2789
عنوان

دوستان برای تیرگی کاری کردین که نتیجه داشته باشه🙁💗

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 20 پست
این لایه بردار هست از دیجی کالا نگیر چون مطمئن نیستم اصل میده یا پلمپ هست یا نه از فروشگاها و لوازم ...

شما نتیجه گرفتی قشنگمم؟تیرگی من خیلی شدیده🥲🥲ولی خیلی ازت ممنونمممم راهنماییم کردی

سیمین هستمم مستعارر به زی زی🦕

این لایه بردار هست از دیجی کالا نگیر چون مطمئن نیستم اصل میده یا پلمپ هست یا نه از فروشگاها و لوازم ...

ژل رو چه جوری استفاده کنم قشنگم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما نتیجه گرفتی قشنگمم؟تیرگی من خیلی شدیده🥲🥲ولی خیلی ازت ممنونمممم راهنماییم کردی

اره من پوستم سفیده بخاطر سایش لباس زیر تیره شده بود با این روش درست شدش باید ببینی پوستت چه درجه رنگ آخه سفیده درست میشه اگه پوستت تیره هم رنگ پوست میشه

اعصابم مثل موهام موج موجیه🎀🌈

اره من پوستم سفیده بخاطر سایش لباس زیر تیره شده بود با این روش درست شدش باید ببینی پوستت چه درجه رنگ ...

اره سفیدم عسلی ولی اونجاها حداقل پنج درجه تیره تره😐

لیزرم میری؟

من پنجمین جلسه هست میرم خیلی میترسم میگن کیست میارههههه

اره سفیدم عسلی ولی اونجاها حداقل پنج درجه تیره تره😐لیزرم میری؟من پنجمین جلسه هست میرم خیلی میترسم م ...

نه بابا به این چرتو پرتا گوش نده کیستو تنبلی این چیزا هیچی نمیشه لیزر نمیرم اپیلاسیون میرم چون تو شهر ما دستگاهش بدرد بخور نیست🫠

اعصابم مثل موهام موج موجیه🎀🌈