2821
2789
عنوان

دیگه وقت زیادی نداریم

561 بازدید | 42 پست

نشونه‌ها یکی‌یکی دارن کامل میشن ...

ظهور نزدیکه، خیلی نزدیک ...

و هر روزی که می‌گذره، اگه هیچ کاری برای آمادگی ظهور نکنیم، داریم عقب می‌مونیم.

بیاین بگین چی کار کنیم که آماده تر باشیم ؟

چه نشونه ای؟

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کیا میخوان یار امام زمان باشن و برای ظهور قدمی بردارن؟

یاران و عاشقان و منتظران امام زمان، بفرمایین هدیه براتون دارم!

بسم الله الرحمان الرحیم.

سلام دوستان.

اگه مشتاق و منتظر ظهور پر برکت حضرت هستین،

اگه میخواین برای تعجیل در فرج امام زمان کاری کنین و زمینه ساز ظهور باشین،

اگه میخواین جزو یاران امام زمان باشین،

امام زمان الآنم یار میگیرن!

امام زمان مثل پیامبر مهربانمون، رحمت برای جهانیان هستند.

در بحار الانوار حدیثی هست که امام زمان وقتی ظهور میکنند میفرمایند:

"رحمت واسعه الهی همه چیز را فرا گرفته است و منم آن رحمت واسعه خداوند!

لطفا این کتاب سراسر امیدبخش و معنوی رو دانلود کنین و بخونین و همه رو دعوت کنین سر سفره رحمت و مهربانی واسعه حضرت.

مطالعه مطالب کتاب با کمی تغییر به شکل فصلبندی شده و با عنوان مناسب با محتوای هر قسمت:

https://ninisite.co/discussion/topic/11144520/

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

کیا میخوان یار امام زمان باشن و برای ظهور قدمی بردارن؟یاران و عاشقان و منتظران امام زمان، بفرمایین ه ...

ماشاالله زهرا خانم من تاپیکاتو خوندم خیلی دختر مودب و خوبی هستی خدا حفظت کنه

از خودت مایه بزار نه از یه ادم دیگه

عزیزم داستان (( حضرت مریم ( س )) رو خواندید؟! 

ایشون هم مادرشون نذر کرده بودن!

پس هیچ ایرادی نداره و اتفاقا خیلی هم خوبه 

ببخشید من توضیح دادم قصد بدی نداشتم 

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

کاربر

@mahdiiyeh

و

@خانمحاجآقا

هم تاپیک پویش یک قدم برای امام زمان دارن که همینجا ازشون تشکر میکنم.

اجرشون با خدا و صاحب الزّمان باشه الهی آمین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

2825
2823
2791
2779
2792