2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون وابسته ان یا نه

280 بازدید | 16 پست

شنیدم یه خانومی میگفت استراحت مطلق بودم ولی شوهرم نزاشت برم خونه بابام گفت طاقت یشب پیشم نخوابی رو ندارم خودش همه کارهارو انجام میداد 

ولی یادمه من باردار شدم شوهرم از روز اول گفت برو خونه بابات چون قبلش سابقه سقط داشتم اصنم سختش نبود خودشم خونه مادرش و خواهرش بود نهایت دو سه روزی در حد یساعت پیشم بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وابسته بود تا دخالت مادر خاهر از خدا بیخبرش شروع شد و همه چی رو خراب کردن

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

زندگی خودتو با کسی مقایسه نکن و از داشته هات لذت ببر

من دخترعموم شوهرش موقع بارداری حیلییی بهش میرسید شده بود پرستار دائمیش

بعد زایمانم کلاحواسش بهش بود کارای خونه میکرد ولی خب بعدا مشخص شد زن صیغه داره 

و تا پای طلاق رفتن و مرده به هیچ صراطی مستقیم نبود اون زنو ول کنه 

دوس داشتن به این چیزا نیست

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

آره تا حدودی، اما مریض اینا باشم چون حوصله ی رسیدگی نداره و کارهای خونه رو انجام نمیده برا همین موافقت میکنه برم بمونم خونه مادرم، اما سالم و سرحال باشم دلش نمیاد شب رو خونه مادرم بمونم و دلتنگ میشه 😂😂😂😂😂