2777
2789
عنوان

چقدر به دوستم گفتم حق طلاق بگیر

179 بازدید | 8 پست

دوستم یک سال و نیمه ازدواج کرده

دختر زیبا، تحصیل‌کرده، خانواده‌دار.

آشنایی‌ش با شوهرش هم از طریق دوستی بود و کاملن مدرن.

موقع ازدواج بهش گفتم حتمن حق طلاق بگیر.

نگرفت و حتا جلوی همسرش مطرح نکرد. 

مهریه‌ش هم ۳ سکه‌ست با این توجیه که ما عاشق همدیگه‌ایم و هیچ‌وقت کارمون به جدایی نمی‌رسه.

حالا شدیدن به مشکل برخوردن و باید از هم جدا بشن ولی همسرش طلاقش نمی‌ده و زندگی رو براش تلخ کرده.

پشیمونه! خیلی زیاد ..‌.

دخترا! حق طلاق چیزی نیست که خلاف شرع و عرف باشه. این روزا هم مهریه‌ی بالا برای هیچ‌کس آزادی و احترام رو تضمین نمی‌کنه. چون شرایط پرداخت مهریه روز به روز برای آقایون ساده‌تر می‌شه. پس بچسبید به حقوق طبیعی و عقلانی‌تون، شروط ضمن عقد رو جدی بگیرید!

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

منم به دوستم بارها گفتم ولی گوش نکرد بعدا فهمیدم نرود میخ آهنی در سنگ اون خانواده داشت خانواده‌ام آدم‌های آگاهی بودن من فقط خودمو ناراحت کردم و اونم مطمئنا بارها فکر کرده من حسودم یا میخوام اون خوشبخت نشه، ولشون کن بابا

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید حق تنصیف اموال به این معنی که از بعد از تاریخ عقد هر چیزی که به نام مرد بخوره بعد از جدایی نص ...

تا جایی ک شنیدم اولا اختیاریه ثانیا درصورتیه که زوج بخواد زوجه رو طلاق بده شنیدم اگر زوجه بخواد طلاق بگیره تصنیف بهش تعلق نمیگیره

بعدم اینطور نیست ک حتما ۵۰ درصد اموال

تا ۵۰ درصد هستش بستگی داره چقدر از وقتی وارد زندگی اون شدین در اون سرمایه دار شدنش دخیل بودین

Oh baby

اگه طرف آدم بیخودی باشه قوانین اینقدر مزخرفه که حتی با حق طلاق هم باید پله های دادگاه رو بسابه یه خانوم!

یکی از دوستام حق طلاق داشت واسه امضای نهایی که شوهرش بیاد کلی بازی درآورد پسره یکی دو سال علافش کرد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿