2777
2789

دختری که دانشجو هست و درسش تموم شه 2 سال هم طرح داره ، تا 24 ازدواج نکرده و هنوز چند سال دیگه هم درس داره،به نظرتون چند سالگی دیگه خواستگاری خوبو راه بده خونه ؟ خودش براش مهم نیست ازدواج و هرگز تو فکرش نبوده تا امسال  ولی حرف مردم اذیتش میکنه.

🌸

حرف مردم اذیتش نکنه 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم درسا سختن ، شیفت زیاد داره ممکنه از سال بعد دیگه نتونه خیلی خونه باشه . خوبه قبول کنه فعلا عقد باشه بعد تموم سدن درس که 26 میشه عروسی بگیرن؟

🌸

حرف مردم باد هواس

میگیم دیگه خواهر (: وقتی صبح و شب میگن و‌ میگن ادم به خودش میاد میبینین از استرس حرفا پوستش خراب شده، موهاش ریخته . یه قیافه داریم اونم نابود میشه 🤣

🌸

چیکار مردم فوضول داری 

ولی اگه دختر خانمی قصد ازدواج داره دیگه باید تا ۳۵ ازدواج کنه چون بعدش معیار هاش سخت میشه یا ممکنه کیس خوب نیاد

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

ببین بخوام روشنفکرانه صحبت کنم میگم برای هر دختری ازدواج یه انتخابیه و سن مهم نیست

ولی بخوام واقع بینانه صحبت کنم اگر دختر موفقیت و دستاورد تحصیلی و شغلی بالایی نداره و خانه داره و خانواده و دوستانش اهل معرفی کیس و خواستگار نیستن و الان کسی خوبی داره بهتره همون حدود ۲۵ سالگی ازدواج کنه نذاره دیرتر

چیکار مردم فوضول داری ولی اگه دختر خانمی قصد ازدواج داره دیگه باید تا ۳۵ ازدواج کنه چون بعدش معیار ه ...

نه تا 35 که حتما میرم به امید خدا .😂 فعلا همین 2،3 سال منظورمه

🌸