2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هواشناسی شهرت چک کن. 

ولی داشتن لباس گرم برات ضروریه.  عصر به بعد خنک میشه. سرد میشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

تو رو خدا و لطفا رفتی حرم دعا کن پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام هر تهمت و توهین و هر حرف زشت و بدی در مورد عزیزانم زدن و هر جا حقمون خوردن و هر جا برامون قلدر بازی و کولی بازی در آوردن و هر جا و هر چند بار کتکمون زدن الهی به حق چهارده معصوم خیلی زود و هر چه سریعتر پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام تقاص همه ی ظلمایی که در حق من و عزیزانم کردن  همین روزا پس بدن و دیگه اصلا و هیچ جوره زور پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام به من و عزیزانم نرسه😔🥹.

ممنون از مهمون نوازی و مهربونیتون❤️

خواهش میکنم باعث خوشحالی ماست حضورتون 

در شهرمون مشهد هم میشه زیارت کرد و هم سیاحت 

واسه جاهای دیدنی خواستین معرفی کنم در خدمتم 

بسیار جاهای زیبایی داره مشهد 

امیدوارم یه پاییز خاطره انگیز باشه براتون 

در جوار امام هشتم 

و عشق عشق می آفریند...

من کلا سرمایی نیستم. بنظرتون سوییشرت بردارم؟ یا مانتو گرم اوکیه؟

مانتو گرم با یه تیشرت از زیرش اوکیه

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
خواهش میکنم باعث خوشحالی ماست حضورتون در شهرمون مشهد هم میشه زیارت کرد و هم سیاحت واسه جاهای دیدنی خ ...

تو رو خدا و لطفا رفتی حرم دعا کن پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام هر تهمت و توهین و هر حرف زشت و بدی در مورد عزیزانم زدن و هر جا حقمون خوردن و هر جا برامون قلدر بازی و کولی بازی در آوردن و هر جا و هر چند بار کتکمون زدن الهی به حق چهارده معصوم خیلی زود و هر چه سریعتر پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام تقاص همه ی ظلمایی که در حق من و عزیزانم کردن همین روزا پس بدن و دیگه اصلا و هیچ جوره زور پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام به من و عزیزانم نرسه😔🥹.