2777
2789

سلام یادش بخیر ی بار معلم کلاس چهارمم ی مسئله داده بود من حوصلم نکشید دادم خواهرم حل کنه نگو خواهرم با روش جدول x حل کرده بود معلم گفت بیا جلو خودت حل کردی گفتم آره بازم گفت خودت؟ گفتم بله 

با x حل کردی ؟؟ 

یهو کل کلاس این شکلی شد🤣🤣🤣

آقا منم مات برده بود از خجالت دلم میخاست آب بشم

خدای بزرگم خودت کمکم کن 

کلاس چهارم معلممون شاگرد ضعیف به اسم رزیتا رو کلی از سرش زد

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آناناس گل یاس خانم فلانی مال ماس مادر دوم ماس 

تو آسمون نوشته خانم فلانی فرشته🥴

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

وای من کلاس دوم یا اول بودم 

زنگ تفریح رو نیمکت نشسته بودم. یکی ازونیکی کلاس اومد خودشو زد ب پارچه الفبا. افتاد زمین 

بعد مبصر انداخت گردن من معلم اومد چنان سیلی بهم زد. هیچوقت حلالش نمیکنم خیر نبینه

نام کاربریم صرفا جهت جذبش هست خوشبختی سمتم میاد💸🫀🫂🎈🎉🎊💍💖

معلم کلاس اولم متنفرم ازش 

بی خودی سیلی زد بهم و ...  بچه ها رفته بودن گفته بودن من بهش فهش دادم یک ساعت منو توی دفتر نگه داشت و سیلی زدم که بگو چی گفتی .... من واقعا نگفته بودم ... سیلی ای زدم که پهن زمین شدم بچه کلاس اولی

الان داماد دایمه ، سلامشم نمیکنم . ولی با زن و بچش گرم گرمم، 

خودم معلمم   قسم خوردم بچه ای رو تحقیر نکنم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کلاس اول ابتدایی اوایل دهه هشتاد سه نفر رو یه نیمکت می نشستیم زنگ املا یکی از بچه ها میرفت زیر میز ....😅

همون حالت که داشتیم املا می‌نوشتیم من یه دفعه دیدم زمین خیس شد. تخت جلویی که دوستم رفته بود زیر میز املا بنویسه از شدت استرس و اینکه شاید معلم بهش اجازه نده بره دستشویی ،شاش کرده بود

بعد شاش کردن خیلی ریلکس گفت خااااانم ؛معلم اومد دید چه فاجعه ای رخ داده گفت چرا اجازه نگرفتی 

گفت ترسیدم اجازه ندین برم سرویس

ز زدن مامانش شلوار و..آورد واسش🤣😂

عزیزم😅 منم یبار گفتن بیا پاتخته رفتم هیچی بلد نبودما شانسکی شانسکی حل کردم کلاس سوم بودم فکر کنم بع ...

منم یبار کلاس پنجم بودیم معلممون سختگیر بود زنگ ریاضی زاویه باز و تند رو از بچه ها میپرسید

نوبت رسید به من ....یه زاویه کشید گفت باز یا تند

من شانسی درست جواب دادم گفت آفرین بشین🫠😁

انقد سختگیر بود که نفس ها تو سینه حبس میشد ....