2777
2789

من ناخواسته بچه سوم باردارم چه سختی هایی که کشیدم چقدر ناشکری کردم تا پای سقط رفتم جرعتش نداشتم سقط کنم که اشتباه کردم میدونم اینم ناشکریه من دوتا دختر دارم خدا را شکر زندگیم آرومه ولی یهو فهمیدم باردارم که از اون روز داغون شدم رفتم سونو گفت پسره دخترام و شوهرم و اطرافیان خیلی خوشحالن ولی من واقعا واقعا داغونم جوری که بیماری قلبی گرفتم الان میام نی نی سایت میزنم سه فرزندی همه دارن مینالن یعنی من با تمام وجودم ناراحت میشم از بارداریم الان ماه چهارمم سنم ۳۸ فکر میکنم اصلا توانایی اینکه بتونم بزرگش کنم بفرستمش مدرسه مخصوصا کلاس اولو ندارم دخترام هم یکی ۱۶ یکی هم ۸ سالشه یه مدت حالم خوب بوذ باز چند روز که مدرسه ها باز شده عصبی شدم چون میخوام با دختر کلاس دومم کار کنم خیلی سختمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم هم خیلی خوبه خدا را شکر همه جوره باهام کنار میاد همش میگم دیگه دخترا بزرگ بودن میخواستم یه نفس راحت بکشم چرا این طور سرم اومد اطرافیان تا میبیننم میگن خدا را شکر جنست جور شد دیگه ولی من خودم اصلا خوشحال نیستم 

تا این بره کلاس اول حسابی رفته تو دل خواهراش و خودشون کمکش میکنن متوجه درس و مشقش نمیشی دیگه، چیزی که نمیتونی تغییر بدیو رها کن از الان به مدرسه فکر نکن از بارداریت لذت ببر وقتی دنیا اومد از نوزادیش لذت ببر همیشه به کوچیکی بچم فکر میکنم میگم اندازه کافی استفاده نکردم ازون دوران

چی میگی  خداروشکر کن    من چی بگم ک همسن توام هنوز یدونه م نیوردم  همسرمم انچنان بچه دوس نداره

بیشتر منظورشون اینه که اقدام نکنن برا سومی  وگرنه وقتی ناخواسته بیاد ک اومده خوش اومده

عزیزم مشکلی داری یا خوذت نخواستی

یکسال نشده ک ازدواج کردیم    اقدام هم نکردیم   همسرم زیاد مایل نبوده    اما من باخودم میگم من سنم بالاس حاملگی سختتر میشه  و حوصله منم سال ب سال کمتر