2777
2789
عنوان

هروقت میام نی نی سایت افسردگیم بدتر میشه عادت کردم هم نمیتونم نیام

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 44 پست
عزیزم قدمش خیر باشه ان‌شالله هبچ غصه نخور بچه‌هات از اب گل دراومدن خیلی میتونن کمک حالت باشن اتفاقا ...

اوکل بر خدا متاسفانه بارداریم همراه با افسردگی بوده همین افسردگی اذیتم میکنه

شوهرم هم خیلی خوبه خدا را شکر همه جوره باهام کنار میاد همش میگم دیگه دخترا بزرگ بودن میخواستم یه نفس ...

حق داری والا من سی و چهار سالمه یه پسر یه سال و نیمه دارم خیلی دختر دوستم اما به هیچ وجه حاضر نیستم دومی بیارم چون تنهام کمک ندارم و خیلی خیلی خیلی خسته ام قید بچه رو تا ابد زدم ناخواسته خدای نکرده حامله شم سقط میکنم اصلا و ابدا اعصابم نمیکشه دوباره نوزادی بوه بگذرونم اون دو سال شیردهی هم از همه بدتر تو ولی دختر بزرگ داری باز میتونه کمکتت باشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حب واقعیت اینه برای خود من بچه سوم کابوس هست.

برنامه ای براش ندارم.

ولی خب دیگه شما باردار شدی

بچه هم نیستین ماشالله 

اون یکی بچه هاتونم مستقل هستند

شیرخوار و ‌پوشکی نیستن اینگاری شما تک فرزند مییشه یچه سومت. سختی نداره.

من بچه اولم کلاس اول بود دومی دنیا اومد

یک خط هم باهاش درس کار نکردم. قان‌ون مدرسه اش بود

قرار بود من باهاش کاز کنم چرا بره مدرسه؟ حتی باردار هم نبودی

اصلا توی دلس بچه ات دخالت نکن

نقش معلمی نگیر هسچوقت درس خون سرخود نمیشه.

💕

چه جالب ۱۲ سال پیش ما دوتا بچه بودیم مامانمم ۳۸ سالش بود ناخواسته باردار شد پسر هم بود 😃 اولش که فهمیدیم حقیقتش ناراحت شدیم وضع مالیمون هم در حد یه کارمند ساده بود وقتی بچه دنیا اومد ما دوتا بچه اولی کلی کمک مامانم بودیم سخت بودا ولی گذشت الان همون بچه شده نور زندگیمون شده چراغ خونمون جونمون رو بهش میدیم انقدر که دوسش داریم اصلا یه روز خونه نباشه دیوونه میشیم 

عزیزم بیا و به خدا توکل کن خدا خودش حتما توانش رو در شما دیده که بهتون بچه داده حالا بزار دنیا بیاد میبینی چطور جونتون بهش وصل میشه 

چه جالب ۱۲ سال پیش ما دوتا بچه بودیم مامانمم ۳۸ سالش بود ناخواسته باردار شد پسر هم بود 😃 اولش که فه ...

توکل  بر خدا متاسفانه نمیتونم گنار بیام هیچ جوره  دخترام هم دارن از افسردگی من داغون میشن 

چون ناخواسته بوده شوک شدی اما اشتباه نکن برو پیش یه مشاور یا یکی که بهت روحیه بده از این حال و هوا درت بیاره

چون الان هم سنت برای باروری خوبه هم خدا یه لطفی کرده‌ بهت ناشکری نکن چه بسا اگر این را بندازی مشکلاتت بیشتر میشه پس نگران نباش همون خدا کمکت میکنه تو تمام مراحل بزرگ کردنش

چون ناخواسته بوده شوک شدی اما اشتباه نکن برو پیش یه مشاور یا یکی که بهت روحیه بده از این حال و هوا د ...

عزیزم انداختن که در کار نیست چون الان تو ماه چهارمم روانشانس و روانپزشک هم رفتم که دکتر گفت نباید دارو استفاده کنی واقعا تنها راهی که برام مونده اینه خدا صبرو طاقتمو زیاد کنه