2777
2789
عنوان

سرصبحانه دعوا باهمسر

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 44 پست
چند سالشه داداشت؟از یه بچه بدترن بخدادل خواهر شوهر و مادر شوهرم همش می‌شکنه ،غذاشومیخوره بعد شروع می ...

۲۶.اره والا خیلی عذابمون میده من همش میگم دردود بر مردی ک هرچیزی بذاری جلوش بخوره وبگه خدایاشکرت

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۶.اره والا خیلی عذابمون میده من همش میگم دردود بر مردی ک هرچیزی بذاری جلوش بخوره وبگه خدایاشکرت

خوب سن اش کمم نیس ،همسر من۳۴سالشه ،😐بچه ام نیستن 

وای بحال خانم آینده اش بیچاره میشه 

بالای من دقیقا اونطوره هرچی بذاری جلوش میخوره 

خوب سن اش کمم نیس ،همسر من۳۴سالشه ،😐بچه ام نیستن وای بحال خانم آینده اش بیچاره میشه بالای من دقیقا ...

داداش من ک میگه هیچوقت زن نمیخام فعلا منودیوونه کرده .میدونی چیش بده اینکه هیچوقت حقو ب ما نمیدن بهتره خودتو انقداذیت نکنی بحث دوروز نیست تااخرعمرت گوشتوشل کنی واسه بهونه هاش روانی میشی باارامش وعاشقونه باهاش حرف بزن کامل بگو چقد اذیت میشی یه راه حل پیداکنین دونفری

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

داداش من ک میگه هیچوقت زن نمیخام فعلا منودیوونه کرده .میدونی چیش بده اینکه هیچوقت حقو ب ما نمیدن بهت ...

انشالله خودت ازدواج کنی بری راحت شی

آره والا همینن درست بشو نیستند ما در عذابیم،

سلام عزیزم داخل یک تاپیک اون برای تنظیم هورمون گفتید قرص اینوزیتول خوبه مصرف کردید نتیجه داده منم متاسفانه مثل شما قرص چاقی مصرف کردم کلا هورمون هام بهم ریخت هی جوش و قسمت کردن و چونم هم تیره شده لطفااا اگه می‌بینید جواب بدید لطفاا

سلام عزیزم داخل یک تاپیک اون برای تنظیم هورمون گفتید قرص اینوزیتول خوبه مصرف کردید نتیجه داده منم مت ...

عزیزم قرص چاقی هورمون هامو بهم نزده ,استخوان لگنم نکروز کرده متاسفانه 

ولی قرص اینوزیتول برا تنظیم هورمون هامو نوشته بود که برا من عوارض داد نخوردم 

بجاش مدروکسی پروژسترون داد خوردم آره اوکی شده

عزیزم قرص چاقی هورمون هامو بهم نزده ,استخوان لگنم نکروز کرده متاسفانه ولی قرص اینوزیتول برا تنظیم هو ...

سلام گل 

خب من کدوم بخورم از وقتی اون قرص لعنتی چاقی خوردم دیگه از همه قرص ها میترسم 

میترسم اینا رو هم بخورم بدتر شه😭 چکار کنم

سلام گل خب من کدوم بخورم از وقتی اون قرص لعنتی چاقی خوردم دیگه از همه قرص ها میترسم میترسم اینا رو ه ...

عزیزم بهتره برا تنظیم هورمون هات بری دکتر زنان ببینی چه قرصی میده

یا برا چاق شدن میگی چیکارکنم؟