2777
2789
عنوان

سرصبحانه دعوا باهمسر

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 44 پست
اگه یکبار متنی رو که نوشتی خودت بی طرف بخونی میفهمی کارت صد در صد اشتباهه

می‌دونم اشتباه کردم ولی عصبی میشم دست خودم نیست حرص تمام وجودمو میگیره

هم اینکه میگم مگه تو همیشه اینطوری نمیخوردی

داداش منم دقیقااینقداعصابموخوردمیکنه سر غذا نه یه روز هرروز

دقیقا یبار میگه رب اش زیاده یبار میگه کم هس 

با روغنش کمه و زیاده

کلا موندم چیکارکنم از دستش 

تو آشپزی اعتمادبه‌نفس ندارم انقدر ایراد میگیره 

درحالی که همه تعریف میکنن

از طرفی میبینم واسه همه اینطوریه حتی خواهر مادرش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌دونم اشتباه کردم ولی عصبی میشم دست خودم نیست حرص تمام وجودمو میگیرههم اینکه میگم مگه تو همیشه این ...

اشتباه میکنی عزیزم زندگی مشترکه میدون جنگ که نیست 

شما زیادی بزرگش کردی کافی بود همون موقع میگفتی تو هر جوری دوست داری خودت برو درست کن

بچه ها از ما یاد میگیرن الگوی رفتاری شون و 

یه مقدار به خودت مسلط باش اول از هر چیزی خودت اذیت میشی 

گذشت خوبی ام از حد،به شک دچار شدند...به احترام ،کمی خم شدم،سوار شدند!....
دقیقا یبار میگه رب اش زیاده یبار میگه کم هس با روغنش کمه و زیادهکلا موندم چیکارکنم از دستش تو آشپزی ...

دقیقا یامیگه کم کم سرخ کردی یامیگه زیادسرخ کردی منم دق کردم ازدستش غذاهای دیگرونمیتونه ک درست کنه فقط واسه تخم مرغ تابه رو روغن میذارم بانمک وتخم مرغ میگم خودت درست کن توهم اینواروبکن حداقل یکیشو ازگردنت کم کنه

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

اشتباه کردی خواهر قشنگم آرامش داشته باش مگه چن سال قراره عمر کنیم ک انقد باهم دعوا میکنیماصلا نه بی ...

کاش بتونم آروم شم از اخلاق خودمم خسته شدم برا هرچی زود جوش میارم

بنظرم تند رفتی از دلش دربیار تا دعوا بیشتر نشده

رفته تو اتاق فیلم میبینه منم اینورم

بیاد دیگه چیزی نمیگم منم پاشم ناهار درست کنم صبحانه رو دیر خورده 

خودمم صبحانه بخور نیستم

اشتباه میکنی عزیزم زندگی مشترکه میدون جنگ که نیست شما زیادی بزرگش کردی کافی بود همون موقع میگفتی تو ...

دقیقا خودم خیلی اذیت میشم ،بچه نداریم حالا،

ولی همینایی که شما میگین بعد اعصبانیت و دعوا به ذهنم میاد همیشه 

یاخودم میگم اگه این رفتار میکردم اینطوری نمیشد کاش آروم بودم 

ولی همون لحظه موقع بحث انگار یه کسی دیگه ای میشم از خودم میترسم

رفته تو اتاق فیلم میبینه منم اینورمبیاد دیگه چیزی نمیگم منم پاشم ناهار درست کنم صبحانه رو دیر خورده ...

خوب چطور بیاد با رفتار صبحت گلم برو صداش کن یا بشین پیشش یکم با موهاش ور برو از دلش دربیار تا برید نهار بخورید

سلامتی و خوشبختی دخترم
بخدا دیگه اعصاب نذاشته واسمهمیشه همین مدلی درست میکردم میخورد الان گفت چرا نمک زدی😐

میتونستی اون تخم مرغ رو خودت بخوری بگی عزیزم پ زحمتش رو خودت بکش 

اگه برا غذاهات ایراد میکیره ب اندازه خودت درست کن ن با جنگ با آرامش 

یاام از بیرون غذا سفارش بده حساب کار میاد دستش 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

دقیقا یامیگه کم کم سرخ کردی یامیگه زیادسرخ کردی منم دق کردم ازدستش غذاهای دیگرونمیتونه ک درست کنه فق ...

بلدنیس بجز جوجه کباب اونم تو آتیش 

هفته ی قبل آبگوشت گفت درست میکنم درست کرد همش ریخت زباله ولی گوشت هاش جداکرد ها

اصلا نمیشد خورد بحدی شور و فلفلی بود رب اش هم که نگم خالص رب بود بجای اب

خوب چطور بیاد با رفتار صبحت گلم برو صداش کن یا بشین پیشش یکم با موهاش ور برو از دلش دربیار تا برید ن ...

قربونت برم مرسی از محبتت آرومم کردین

یکم بگذره چشم ببینم چی میشه

میتونستی اون تخم مرغ رو خودت بخوری بگی عزیزم پ زحمتش رو خودت بکش اگه برا غذاهات ایراد میکیره ب انداز ...

اخ من صبحانه نمیخورم اصلا دوست ندارم همم میلم نمیشه کلا،

یبار فقط براخودم درست کردم خوردیم اونم اومد نون پنیر خورد 

هنوزم دلم یجوریه مال خیلی وقت پیشه ها،دلم نمیاد اونطوریم

غذا از بیرونم پول میخواد

بلدنیس بجز جوجه کباب اونم تو آتیش هفته ی قبل آبگوشت گفت درست میکنم درست کرد همش ریخت زباله ولی گوشت ...

ادعاشونم میشه😂😂بخداداداش من تابه امروز یبارنشده ازسفره بلندشه بشقابش خالی باشه همش میگه من تاحالاسیر نشدم ازغذا😐😐تابیشتر بهش گوش بدم بیشترعصبی میشم منم مثل توعصبی ام وقتی ایرادمیگیره دلم به لرزه میفته ولی همون موقع فکرمیکنم دفعه قبلیویادت نره جواب دادم چی شد ولش کن ولش کن ولش کن البته هربار نمیتونم خودموکنترل کنم

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

ادعاشونم میشه😂😂بخداداداش من تابه امروز یبارنشده ازسفره بلندشه بشقابش خالی باشه همش میگه من تاحالاس ...

چند سالشه داداشت؟

از یه بچه بدترن بخدا

دل خواهر شوهر و مادر شوهرم همش می‌شکنه ،غذاشومیخوره بعد شروع می‌کنه سوپ اینطوری بود مرغها یطرفش خوب سرخ شده بود فقط 

برنج شفته بود ......

همه ناراحت میشن

اخ من صبحانه نمیخورم اصلا دوست ندارم همم میلم نمیشه کلا،یبار فقط براخودم درست کردم خوردیم اونم اومد ...

اونی که ایراد میگیره باید زیپ جیبشم باز بشه

چی بگم کاش دهن ب دهن نمیشدیم براتون آرامش میخوام از خدا 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید