شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 187 عنوان هیچ رفیقی تو این دنیا ندارم 31 بازدید | 6 پست یدونه رفیق داشتم که اونم حسودی میکرد دیگه ارتباطمو باهاش قطع کردمدلم میخواد یه رفیق صمیمی و پایه داشته باشم با هم بریم کافه حال کنیم بگردیم خرید کنیماما تا الان هرچی رفیق داشتم دیدم همه چیه منو خبرچینی کردنکاش یه رفیق واقعی داشتم هعی کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️ 1404/07/04 | 13:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهرخ1547 عضویت: 1404/05/15 تعداد پست: 388 دقیقا منم مثل توام ۱۲.۱۳ سال رفیق بودیم و قطع ارتباط کردمبجاش روی خودمو کارم تمرکز کردم
ddelbaramdelba عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 510 منم همینم خیلی احساس تنهایی دارم از یه سنی هم نمیشه دوست صمیمی پیدا کرد
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 187 منم همینم خیلی احساس تنهایی دارم از یه سنی هم نمیشه دوست صمیمی پیدا کرد آره واقعا نمیشهخودم تنهایی میرم بیرون خواهرم که ندارم یعنی دارم ها ولی کوچیکه کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 187 دقیقا منم مثل توام ۱۲.۱۳ سال رفیق بودیم و قطع ارتباط کردمبجاش روی خودمو کارم تمرکز کردم آخه سخته بدون رفیق کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
ماهرخ1547 عضویت: 1404/05/15 تعداد پست: 388 آخه سخته بدون رفیق اره سخته ولی حداقل بهتر از اینه ک ادم حسود دوروبرت داشته باشی
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 187 اره سخته ولی حداقل بهتر از اینه ک ادم حسود دوروبرت داشته باشی آره کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️