2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

150 بازدید | 17 پست

خانم های عزیز یه سوال دارم 

لطفاً دعوا راه نندازید ،مسخره هم نکنید ، فقط می خوام بدونم 

من یه دختر دارم و عاشقانه دخترم رو دوست دارم 

دوست ندارم دختر دیگه ای بیارم 

دوست دارم تک دختر باشه و تمام عشقم رو بدم بهش 

حالا می خوام برم با روش های مصنوعی تعیین جنسیت کنم و پسر باردار بشم 

به نظر شما مشکل شرعی داره ؟ 

مثلاً بگم دخالت توی کار خدا 

آخه خودم میگم اگر خدا نخواد بهم پسر بده همون آی وی اف و اینا جواب نمیده 

اگر هم بخواد بهم بده جواب میده 

چون بارداری با روش طبیعی خیلی ریسک داره 

و معلوم نیست جنسیت بچه 

بعدش میگم چون اسپرم مرد وارد فضای باز میشه به نظرتون مشکلی ایجاد نمی کنه؟ 

شوهرت مدتی عرق کاسنی بخوره

اما نتیجه رو بسپار ب خدا

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق کاسنی سرد هست می خوام پسر باشه

روایت داریم مرد بخوره پسر میشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ای و ای میکنند و رژیم غذایی هم هست 

واینو برا راهنمایی میگم ببخشید باز هم میکنم موضوع دکتر من به یه خانومی داشت می‌گفت روز تخمک گذاری و رابطه عمیق داشته باش بعدش هم بخواب تا چند دقیقه و اگر خارج از روز تخمک گذاری باشه و رابطه سطحی دختر میشه ۹۰ درصد 

بنظرم ایرادی نداره شما تلاشتو بکن حالا اگه پسر حم نشد اونموفع نلاشتو کردی.بازم این روش ها فک میکنم 100درصد نیس یعنی اگه خدا نخواد هم باز نمیشه ولی شما تلاشتو بکن ازش هم بخواه که بت پسر بده🤍