2777
2789
عنوان

داستان زندگی که خیلی سخت ولی گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 24773 بازدید | 117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زندگیمون یه کم شبیه همه 🙁

عه 😭 بعدا واسم تعریف کن اگه دلت خواست

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

چقدر از دوستیهایی ک بی نتیجه س بدم میاد. از این جهت ک هیچ پوئنی نداره همش استرس و از بین رفتن روح و روان بعد ازدواج. عزیزم دیگه فکر نکن بهش خداروشکر موش ندوئوند تو زندگیت. همسرتون از قبلت میدونن؟

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
چقدر از دوستیهایی ک بی نتیجه س بدم میاد. از این جهت ک هیچ پوئنی نداره همش استرس و از بین رفتن روح و ...

همه چیز همون شب بهش گفتم مطمعن بودم قبول نمیکنه ولی وقتی از اتاق اومدیم بیرون به پدرش گفته بود جواب اره من که یادم نیست اینارم تو حرفا عماد فهمیدم فقط یادمه تو همون اوایل ازدواج بهم گفت ی روزی میرسه که دیونه من میشی. خیلی اذیتش کردم.از موش دوندن طرف چرا خیلی کارا کرد تهدید گریه تماس تا دم خونم کشیک کشید میگفت جداشو اختیار دارت دیگه خودتی ولی خب خیلی دیر بود 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
همه چیز همون شب بهش گفتم مطمعن بودم قبول نمیکنه ولی وقتی از اتاق اومدیم بیرون به پدرش گفته بود جواب ...

آهان. آفرییییین گار خوبی کردی ک گفتی. طفلی همسرتون.  چقدر مرد بودن ک بخاطر تمام بدخلقی هاتون چهار ماه اونم اول زندگی .... اونم بخاطر ی مرد غریبه پات موندن. خیلی بیشتر هواشونو داشته باش. دیگه ب اون آقا هم فکر نکن و بلاکش کن عزیزم. زندگیتون سراسر آرامش گلم 

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
آهان. آفرییییین گار خوبی کردی ک گفتی. طفلی همسرتون.  چقدر مرد بودن ک بخاطر تمام بدخلقی هاتون چه ...

مرسی دوستمممممم همچین زندگی شما پر از ارامش باشه

همسرتون بعدش تو دعواها اون حرفارو نکوبید تو سرتون

نه هیچ وقت همون موقع که اینارو گفتم بهم گفت بعد بله ات برام مهم هرکس تو زندگیش فراز وفرود داشته اگه بخوایم برا همش هی ذهن وجان وتن بدیم زندگی بی معنی 

الان رابطت با بابات چطوره؟میری خونش؟اون باهات چطور رفتار میکنه؟

الان عالی خیلی پشیمونم حداقل تو زندگیم این فهمیدم هیچ پدری بدی بچشو نمیخواد