2777
2789
عنوان

هوای ابادان چطوره

63 بازدید | 9 پست

پاییز و زمستون هوا چطوره مثلا ابان به بعد 

لباس چی باید پوشید

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

الان هوا خیلی خوبه،سرد نیستاااا ولی خیلی خوبه،ظهرا افتاب اذیت میکنه

ما تا اذر سرما نداریم ،دی هم انچنان نیس ولی بهمن سرد میشه 

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خرمشهرم. آب و هوا خوب شده ظهر ها یکم گرم میشه. شب ها خنک خنک شده

عزیزم من احتمالا دانشگاه بیوفتم خوزستان میخوام بدونم لباس زمستونی بیارم یا نه

الان هوا خیلی خوبه،سرد نیستاااا ولی خیلی خوبه،ظهرا افتاب اذیت میکنهما تا اذر سرما نداریم ،دی هم انچن ...

یعنی لباس زمستونی و اینا بیارم واسه دانشکاه؟

یعنی لباس زمستونی و اینا بیارم واسه دانشکاه؟

اره بیار ولی لباس نازک هم بیار چون همیشه هوا سرد نیس

شبا سرد میشه بهمن ماه

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

اره بیار ولی لباس نازک هم بیار چون همیشه هوا سرد نیسشبا سرد میشه بهمن ماه

مرسییییی🩵

مرسییییی🩵

موفق باشی🍀

الان فقط در حد خنکی هست هوا و اصلا سرد نیست ظهرا خیلی گرمه،سعی کن لباس گرم زیاد نیاری چون هوای آبادان پیش بینی شده نیست یهو از سرما اون موقع میخوره به گرما

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

الان فقط در حد خنکی هست هوا و اصلا سرد نیست ظهرا خیلی گرمه،سعی کن لباس گرم زیاد نیاری چون هوای آبادا ...

🥲🥲ای بابا 

مرسی عزیزم