2777
2789
عنوان

مگه میشه ادم انقدر تاکسیک باشه

262 بازدید | 25 پست

دیشب خاستگاری خواهرم بود من و شوهرم هم رفتیم و قرار شد بدون سر و صدا یه نشون دست خواهرم کنن که با هم اشنا شن 

دیگه اونا رفتن ما هم یکم دیگه موندیم دیر وقت بود بابام نذاشت  بریم خونمون گفت دیر وقته همین جا بخوابین 

خلاصه منو شوهرم هم شب موندیم 

الان همون خاستگاره اومده جلو در به بابام گفته من پشیمون شدم چرا چون شب اون یکی دامادت دیشب خونه بوده😐😐😐😐

باورتون میشه 

من خودم هنوز تو شوکم 

بابام هم انگشتر رو از خواهرم گرفت و پسش داد گفت به سلامت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خدا رو شکر همون زمان خواستگاری معلوم شد چجور آدمیه.

خیلیا بعد ازدواج متوجه رفتارهای غیرنرمال طرف میشن و بیرون اومد از اون زنذگی سخت‌تره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

چقدر سمه بنده خدا😂😂😂😂😂

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

با یک خواب شدی فرشته نجات 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کاش همه زندگی ها با یک خواب میشد پیش بینی کرد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عا مامانم گفت این خواهرت رو میگرفت شوهرت رو میکشت🤣🤣🤣

کاش این جور تحفه ها زن نگیرن که دختر مردم رو بدبخت کنن

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)