2777
2789
عنوان

روز عروسیم شوهرم اشکمو در اورد

146 بازدید | 7 پست

رفتیم عکاسی وقتی رسیدیم باغ که عکس بگیرم شوهرم گفت شنلتو در نیار با فیلمبردار خانوم عکس گرفتم شوهرمم تا اخر اخم کرد منم اشکم در اومد اخرش جلو فیلمبردار بعدش شوهرم گفت شنلتو در بیار 

این در حالی بود که واسه عقدم هیچ ایرادی نگرفت حالا غیرتش گل کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم دعوا داشتیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ادم تو کار این مردا میمونه خدایی

تو موقعیت های خاص یه کارایی میکنند😬🤕غیر قابل درک

منم شب عروسیم یه خورده دلخوری وناراحتی پیش اومد که یه بخشیشو شوهرم به وجود آورد😑😢👌

وتا چند وقت ناراحت بودم

حالا شما که خوبه شه وبین خودتون دوتاست

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

ولشکن رد داده هزینه کردی عکس هاتو هر جور دوست داری بگیر بعدا باهاش حرف نزن 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
مام همین بود دوتا فیلمبردار پول داده بودم نگزاشت مرده بیاد پول اونو الکی دادیم فقط با زن بود منم حسا ...

از منم اخرش گریم گرفت گفت درش بیار جلو فیلمبردار گریم گرفت بعدا بهم گفت ابرومو بردی که گذاشتم در بیاریش !!!!!!

خیلی با غیرته حالم ازش بهم میخوره