2777
2789

امپول فوستیمون رو که زیرجلدیه رو بصورت عضلانی تزریق کرد ومیخواست امپول بعدی رو که عضلانیه به صورت زیرجلدی تزریق کنه که متوجه شدم

فرزندم سرزده بیا تا ذوق مرگت شوم!@madaraneh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو قسمت کلینیک همین سایت و به متخصص پیام بده نهایت ۲،۳ روز بعد جواب میدن 

فردا زنگ میزنم دکترم الان دارم از استرس داغون میشم 

همچین کاری ازپرسنل بیمارستان اریا بعید....خیلی عالیه بیمارستانش که

فعلا که سرم اومد مثلا منم رفتم اونجا بخاطر همون عالی بودنش

من قبل عید پانکچر شدم 

امپولمو بردم یه تزریقاتی خصوصی 

بهش گفتم این دوز بازوعه اون یکی دور ناف 

قشنگ برعکس زد 😕😕😕😕اونی که دور بازو بود زد دور ناف 

اکنی که دور ناف زد دور بازو

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
من قبل عید پانکچر شدم  امپولمو بردم یه تزریقاتی خصوصی  بهش گفتم این دوز بازوعه اون یکی د ...

بعد چی شد؟سیکل ادامه پیدا کرد؟

بیمارستان آریا کلااااا افتضاحه خیلییییییی بیخوده

نگو که گول خوردم قبلا میرفتم کلینیک دی راضی بودم اما انگار پنج شنبه جمعه ها نیستن

بعد چی شد؟سیکل ادامه پیدا کرد؟

اره عزیزم 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا