یه چالشی بود مد شده بود همه میوردن موهای خودشونو جلو دوربین کوتاه میکردن با اون آهنگ باهام بد تا کرد
بعد من همش برام سوال بود که یعنی ین خانمها بدون اجازه همسر پدر مادر و بقیه تنهایی این تصمیمو گرفتن؟ بعد واکنش بقیه چی بود اصلاً؟
دیشب که خونه دائمی نبودم اشتیم حرف میزدیم من گفتم که میخوام فردا برم موهامو کوتاه کنم برا مو خوره همون لحظه مامانم تهدیدوار نگام کرد گفت که فقط یه وجب کوتاه کن داییم برگشت گفت اگه کوتاه کردی دیگه اسم منم نیار(از بچگی رو لین مورد حساسه)
حالا امروز بهش پیام دادم میگم دایی پاشو بیا دنبالم، قبل اینکه جوابمو بده میپرسه میگه موهاتو کوتاه کردی میگم آره کلی ناراحت شد دیگه جوابمو نداد منم وقتی بهش گفتم موی خودمه خودم تشخیص میدم اونم برگشت گفت که پس منم تشخیص میدم الان دنبالت نیام :/
تازه امروز یه برنامه هم با همدیگه داشتیم که همه چیو با همدیگه کنسل کرد
تهشم بلاکم کرد واسه خاطر همین الان پی ویش برام حذف شده که اسکرین شات حرفاشو بزارم
( دوستان روشنفکر و عزیزی که الان میخوان بیان اینجا گم این زن ستیزیه و دارن توی اختیارت دخالت میکنن و این چیزا.، باید عرض کنم تنها چیزی که روش حساسیت دارند و چنین شرایطی داریم همینو بنابراین لطفاً از خشم خود بکاهید🖐