2777
2789
عنوان

مردم چالش میرفتن من رفتم پرسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 19 پست
خب بعضی خانوادها موی بلند دوسدارن بعضیا کوتاه بعصیا هم براشون مهم نیستمثلا من بابام همیشه میگه بیا م ...

دقیقاً نظر پدر مادر منو مثل نظر پدر مادر شماست یکی میگه بلند اون یکی میشه میگه کوتاه باشه تا موهات راحت‌تر خشک بشه از حموم میای سرما نخوری راحت شونه بشه

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دایی ت خیلی داره تو زندگیت دخالت میکنهپدر مادر حق دارن یه چی بگن ولی دایی دیگه داره زیادی خودشو ...

ععزیزم رابطه منو داییم کاملا با رابطه بقیه دایا خواهرزاده‌ها فرق داره و اون فقط روی این مورد حساسه از بچگیم تا الان همین طوری بوده رو این مورد

به داییت زیادی اجازه دادی که تو خصوصی ترین کارت دخالت کنه

ما خیلی رابطمون با بقیه دایی خواهرزاده‌ها فرق می‌کنه ولی کلاً رابطه دوستانه‌ای داریم اینطوری نیست اصلاً راجع به همدیگه دخالت داشته باشیم دایی فقط روی این مورد حساسه از بچگی هم همینطوری بوده