2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل بچه دار

148 بازدید | 8 پست

واقعا خدا قوت بده بهتون خیلی سخته 

وقتی میای خسته و کوفته تازه باید به خونه و بچه برسی

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

منم از همینجا بهشون خسته نباشید میگم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاغل بودم سخت بود در توان من نبود الان راحت شدم 

حس میکنم ازاد شدم

باشگاه میرم وبچه داری 

کارای خونه روهم حتی زباد انجام نمیدم شوهرم حساس نی 

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

آره واقعا خیلی سخته همگی خسته نباشید ایشالله تنتون سلامت باشه و خوشبخت باشید

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

من اصلا مرخصی ندارم در ماه دو روز با چ بدبختی مرخصی گرفتم فردا باید برم سرکار ولی خب طاقتم اصلا تو خ ...

شغلتون. چیه

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️