2777
2789
عنوان

بچه بیایید راهنماییم کنید

68 بازدید | 10 پست

بچه هامن یه خاله پولداردارم که دوسال یبار مامانم اینامیرن پیشش اونم کلی لباس میده بهشون.امایه دونشم به من نمیدن.به خواهرم میده لباسارو ومن هرموقع میگم لباست چه قشنگه میگه خیلی وقته دارمش نمیگن خاله داده من وضع مالیم بدنیست خوبه اماناراحتم ازینکه قایم میکنن ازمن وراستشونمیگن شمابودیدچیکارمیکردید ناراحت میشدید ازمادرخواهرتون؟

شاید اون وضع مالیش خوب نیست تو خوبی اونم میگه این که داره بزار همه رو برا خودم بردارم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته وضع مالیش خوب نیست ولی رفتارشون نادرسته ..توبودی ناراحت میشدی؟

چرا والا  بهتر بود میومد به خودت میگف ازت اجازه میگرف چند تا لباس بیشتر برداره نه اینکه بدون گفتن همشو بگیره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

چرا والا بهتر بود میومد به خودت میگف ازت اجازه میگرف چند تا لباس بیشتر برداره نه اینکه بدون گفتن هم ...

جفتمون ازدواج کردیم..مادرم خیلی رابطش باخواهرم خوبه ومن همیسه احساس تنهایی دارم همه حرفاشون پیش همه..وقتی ازم قایم میکنن حس میکنم خیلی دورم ازشون دست ودلم نمیره محبت کنم قبلا خیلی کمک مالی میکردم بهشون الان نه

جفتمون ازدواج کردیم..مادرم خیلی رابطش باخواهرم خوبه ومن همیسه احساس تنهایی دارم همه حرفاشون پیش همه. ...

خوب میکنی منم خانواده پدریم همینطوری بودن مادربزرگم با عموهام خوب بود همه چیز بهشون میداد کار هاشم برا پدر من بود هر وقت مهمونی هاشون میرفتن خیلی حس بدی میگرفتم انگار مال ابن خانواده نبودم کلا قطع ارتباط کردیم راحت شدیم کلا تو هم ارتباطت اگه درست نمیشن کم کن که هر بار اینطور اذیت نشی

خوب میکنی منم خانواده پدریم همینطوری بودن مادربزرگم با عموهام خوب بود همه چیز بهشون میداد کار هاشم ب ...

من هیچکسو ندارم غیراینا یه جورا وابسته شدم ازخونه نمیتونم برم بیرون بایه بچه لااقل دوتادوست پیداکنم.مجبورم به ایناالتماس کنم بیان همش نازمیکنن وقتی میخوان بیان.

من هیچکسو ندارم غیراینا یه جورا وابسته شدم ازخونه نمیتونم برم بیرون بایه بچه لااقل دوتادوست پیداکنم. ...

خوانواده همسرت چی نمیتونی با اونا صمیمی شی

همسرم فقط یه مادرپیرداره تنهازندگی میکنه

خب برو بیرون باشگاه پارک اینا چند تا دویت برا خودت پیدا کن وقتی باهاشون وقت بگذرونی کمتر احساس تنهایی میکنی و دلتنگشم میشی و وابستگیت کم میشه دیگه هم منتشونو نباید بکشی ابنا دیدن تو بهشون نیاز داری هر رفتاری دلشون میخواد میکنن 

بابچه خونه نشینم قربونت یه بچه ۱۰ماهه ..آره تودرست میگی افرین .

سخته واقعا یکم بچت بزرگتر شد ببرش پارکی جایی یکی دو ساعت بمونین چند تا آدم جدید هم میبینی شاید دوست هم پیدا کنی