2777
2789

یا بعد از چند ماه یا طی مراحل چون فعلا نمیخوام خانوادم بفهمن باکره نیستم میخوام بدونم اونروز میفرستن؟

وقتی بعد طلاق اسم طرف تو شناسنامه ت بمونه میفهمن دیگه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اینجا چند باری تاپیک زدی هنوز به نتیجه نرسیدی؟

یعنی دو سال زندگی مشترک نمیتونه تو به این دید برسونه که زندگی مردی که دست به زن داره یعنی جنگ روان 

هعی گیر بکارت دادی ، آدم شک می‌کنه آخه یک بار تاپیک دو بار تاپیک 

قانون مهریه دادگاه و روند طلاق بهتر از وکیل و مشاور حقوقی بپرسی 

وقتی عقد بودی دو سال میرفتی خونشون خوب خانواده ات میدونن باکره نیستی دیگه این همه ترست از چیه حرف زدنی میگین عقد و رفت امد زیاد و خوب زن و شوهر بودین میشه دیگه .خانواده ات خیلی سختگیر بودن نمیذاشتن دو سال عقد بمونی فشتر میاوردن بری سر زندگیت الانم چیزی نمیگن انقدر خودتو نگران نکن 

اسی اینقدر بابت این موضوع استرس نداشته باش

به احتمال زیاد خانوادت خودشون همچین احتمالی بدن که باکره نباشی به هر حال یه عقد طولانی مدت داشتی این مسئله طبیعیه

جدا از عکس العمل خانوادت اصلا نذار این مسئله روی تصمیمت اثر بزاره

منم شرایطم مثل شماست ۱۵ روز مونده عروسیم طلاق از طرف اونه منم باکره نیستم دارم از استرس میمیرم بابا ...

چرا آخه دختر خوب خب مگه با دوسپسرت ببخشا خوابیدی؟شوهرته ب طور کاملا رسمی اگر هم فهمیدن اصلا ب رو خودت نیار

خب عزیزم دوست داری ازدواج کنی و با ی بچه به بدبختتی تمام جدا بشی ؟

خب نباشی باکره بعد ازدواج هم باکره نیستی تازه اونموقع ممکنه بچه دار باشی .. هزاران برابر بدتره

یعنی اگر به این زندگی برگردی بدترین ظلم رو در حق خودت کردی

فردا روز نیای بگی بچه‌ها بخشیدم تعهد داد فلان کرد ..

والا این آدم با هزارتا تعهد هم درست نمیشه من  دیدم که همینجور آدم با تعهد باز کتک کاری کرده و با سه تا بچه جدا شدن ..

ببین ازمهزیه به هم اصلا نگذری ..یعنی اگه بگذری لعنت خدا بر تو ، .😁