2777
2789
عنوان

سزارین سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوش به حالت کلی راهو رفتی میشه بپرسم خودت بچه سوم میخواستی یا خدا خواسته بوده انشالله سزارین ش ...

خودم تا پارسال میخواستم دوسال اقدام بودم نشد بعد دیگه بخیال اینکه دیگه نمیشه جلوگیری رو رها کردم و خدا داد. 

اره حتما میام میگم. کجای شما؟ بیمارستان انتخاب کردی؟ 

خودم تا پارسال میخواستم دوسال اقدام بودم نشد بعد دیگه بخیال اینکه دیگه نمیشه جلوگیری رو رها کردم و خ ...

من شهرستانم ولی میخوام برم شیراز یا بیمارستان کوثر یا بیمارستان مسلمین 

من سزارین دومم ، ۱۸ ماه بعد از سزارین قبلیم یک جراحی سنگین روی شکمم داشتم اون از سزارین خیلی دردناک تر بود

الان فکرمی‌کنم آستانه تحمل دردم تموم شده منم میترسم برم سزارین

برا عمل دومم نترسیدم با خودم همیشه میگم بالاخره مجبور میشم تحمل کنم

الان تو کتم نمیره بازم برم زیر تیغ عمل😩

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است🙂🤞🏻کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

چسبندگی واقعا یه چیز نگران کننده هست.

ولی همیشه بگو با خودت اون که داده خودش هم محافظت میکنه.

ذکر بگو

صلوات بفرست

خودت رو آروم کن با ذکر

ان معی ربی یعنی خدا همراهمه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس