2777
2789
عنوان

سزارین سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 44 پست
عزیزم توکل مبکنیم به خدا دیگه راهی نداریم

آیییییی😣دوباره ماساژ رحم😫فقط از همینش میترسم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است🙂🤞🏻کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چسبندگی واقعا یه چیز نگران کننده هست.ولی همیشه بگو با خودت اون که داده خودش هم محافظت میکنه.ذکر بگوص ...

عزیزم من سر اولی و دومی مشکل چسبندگی نداشتم الان هم جفتم خلفیه بنطرت چند درصد ممکنه رو سومی چسبندگی بگیرم

عزیزم من سر اولی و دومی مشکل چسبندگی نداشتم الان هم جفتم خلفیه بنطرت چند درصد ممکنه رو سومی چسبندگی ...

نمیدونم.متخصص میدونه.ولی هرچی هست توکلت به اون بالایی باشه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
من اصلا اینو متوجه نشدم رو دوتا بارداریام

من متاسفانه سری که از بدنم رفت ماساژ رحم دادن خیلی اذیت شدم😔

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است🙂🤞🏻کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

سلام خانومی

منم سزارین سومم ، ۳۶ سالمه. بچه دومم رو ۲ سال پیش به دنیا آوردم، این نی نی هم خدا خواسته بود، ۱۲ روز دیگه وقت سزارین دارم. تو سونوها گفتن چسبندگی ندارم ولی چون فاصله بین این دوتا سزارین کمه استرس دارم. دعا کنین برای من

عزیزای من.   منم مثل شما پارسال. همین حس و حالم داشتم. به خدا میگذره.   تموم میشه.  سزارین سوم هم مثل قبلیا. منم ترس داشتم ولی گذشت.   فقط اینو بگم توان آدما کم میشه به خودتون برسید. که بتونید بلند شید مثل من نکنید. من افسردگی گرفته بودم.   بنیه اصلا نداشتم. هوای خودتونو داشته باشید.  

عزیزای من. منم مثل شما پارسال. همین حس و حالم داشتم. به خدا میگذره. تموم میشه. سزارین سوم هم مث ...

عزیزم خدا را شکر الان که الان خوبی من تاپیکای شما رو خوندم منم خیلی افسرده ام هیچ انگیزه و امیدی برا زندگیم ندارم به زور خودمو سر پا نگه داشتم 

ای وای شما هم ناخواسته بودی چند وقته الان بچه هات چند سالشونه خودت چند سالته من که کلا از زندگی ناام ...

من ۳۷سالمه دارم دق میکنم  یه دختر چهارده ساله و یه پسر هشت ساله دارم