2777
2789
عنوان

رلم اینطور گفت

837 بازدید | 62 پست

یک ماه پیش اولش که اومد جلو گفت به روح مادرم قصدم جدیه. گفتم ثابت کن 

دیروز پدر بزرگ مادر بزرگشو فرستاد پیش پدرم تا صحبت کنن با پدرم . ( تاپیک قبلیم گفتم که پیش پدرم کار میکنه پسره) و ۲۰ سالشه ولی از بچگی کار کرده دستاش اصلا شبیه پسرای ۲۰ ساله نیست خرج خونه رو میده ) 

دیشب خیلی خوشحال اومد گفت بابات اوکی داده الان دوشنبه میخوایم بیایم نشونت کنیم 

بچه ها خیلییی زوده برای من( منم ۲۰ سالمه) ولی تو خانواده ما الان اصلا رسم نیست نمیدونم چجور بگم بهش دیشب گفتم زوده ناراحت شد

من تازه هنوز میخوام برم دانشگاه:) 

واقعا پسره میخاد منو ینی؟

سرم بالاس چون بالا سرم خداس😇🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بهش گفتی ثابت‌کن خودتم‌میگی زوده عزیزم اونم آدمه توپ نیستا شوت کنی اینور اونور

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

اخه من میخواستم بفهمم قصدش جدیه یا الکی میگه

خسنه نباشی الانم باید خودت ببینی قصدت جدیه یا نه

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️