2777
2789

میخواستم مامان بابامو ببرم رستوران دیدم گرون میشه چیز خاصی ام نمیشه بخوره آدم، یک بسته گوشت گردن ازین پک آماده ها خریدم تو خونه دعوت کنم. چجوری بپزمش؟ تابحال نپختم 

من برادرشوهرم اشپزرستوران هست برای مراسم مادربزرگش برامون پخت عالی شد ؛  کلا گوشت رو نزد دسته برنج و حالت خورشتی جداش کرد .گوشت رو پخت بعد رب گوجه رو حسابی سرخ کرد و قاطی ابگوشتش کرد و ریخت رو گوشت ‌.البته ابگوشتش خیلی باید کم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار گوشت بجوشون و ابش رو دور بریز

یکم تفت بده در حد ۵ دقیقه

پیاز رنده شده رو تفت بده و رب اضافه کن و تفت بده

گوشت اضافه کن

با مقدار مناسب اب

هویج اسلایس و فلفل دلمه اسلایس هم لازمه

گوشت ۴ الی ۵ ساعت بپزه تا غلیظ شه، در اخر زعفران اضافه کن

یه بار گوشت بجوشون و ابش رو دور بریزیکم تفت بده در حد ۵ دقیقهپیاز رنده شده رو تفت بده و رب اضافه کن ...

این درسته ماهم اینجوری میپزیم محشرمیشه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

من گوشترو جدا میزارم بپزه. مثلا ی ساعت بعدش ی عالمه پیاز رو نگینی سرخ میکنم با ادویه و رب و چند لیوان اب که بتگی بهمیزان گوشت داره بعد گوشتای نیم پز رو میریزم توش.  کمی زعفرانم میرززم. البته گوشتا گوسفندی و استخوان دار باشه طعمش ده برابر بهتر از گوشت گوساله هست 

من گردن و ماهیچه هام خیلی خوب میشه 

پیاز زیاد خلالی میکنم میریزم کف ظرف، گوشت میزارم روش اجازه میدم یکم تفت بخورن، چند تا حبه سیر میندازم، ادویه هم میزنم بازم اجازه میدم تفت بخوره، بعدش دیگه زیرش کم میکنم درش میبندم 

با آب خودش و پیاز میپزه، وسطای پخت زعفرون هم میزنم، یکم که گذشت دارچینم اضافه میکنم 

اگه برا شام بخوام دیگه ساعت ۲ میزارمش‌چون شعله گاز خیلی کمه 

تقریبا همین طوری هست روش اصلی

اره، من دبیرستانی بودم یه بار مامانم خونه نبود خواستم آشپزی کنم که بیان سوپرایز شن اینجوری درست کردم خیلی خوب شد، دیگه همین روش موند، بعدا فهمیدم که من کشفش نکردم، از قبل بود 😂

اسی پیاز زیاد نزن شیرین میشه 

رب هم نزن اصلا مزه چاپ گوشتت عوض میشه

یه پیاز متوسط ریز خورد کن سرخ کن گوشت هم چند تکه کن باهاش سرخ کن ادویه جات بزن یکم که با ادویه تفت خورد آب بریز به چوب دارچین هم بنداز بذار چند ساعت خوب بپزه

اگه ترخون خشک هم داری خیلی کم در حد نصف قاشق بریز توش 

برنجت هم باقالی پلو کن گوشت هم مثل خورشتی تو ظرف بکش بیار سرسفره