2777
2789
عنوان

جراحی بینی بیاید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل مفرد عمل میکنه؟

بگم بخداااابهترازون باورت میشه!ببین من ۶ساله عمل کردم هنوزم هرجامیرم هرکی جدیدمنومیبینه پراش میریزه ازتمیزی عملش من قبل اینک خودم عمل کنم هرکس اطرافم بودمعرفی کردم اول اوناانجام دادن بعدخودم یعنی عشقققق میکنن بینی من ب شدتتت طبیعی وخوشگل عمل شده🥺

مفرد صرفا چون اسم درکرده انقد میگیره درسته کاراش قشنگه ولی این دیگه تیغ زدنه

دقيقا 

اینقدرم جراح زیبایی زیاده من نمیدونم اصلا کی مثل مفرد عمل میکنه برم پیشش 

عجله هم دارم میخوام هرچه سریعتر عمل کنم 

بگم بخداااابهترازون باورت میشه!ببین من ۶ساله عمل کردم هنوزم هرجامیرم هرکی جدیدمنومیبینه پراش میریزه ...

شما شاید بینی خودتون قبلش استخونی و خوب بوده 

مال منم استخونیه ولی از اونجایی که تيغه بینیم کجا شده سر شکستگی‌ باید پیش یه دکتر خوب برم

من قرار بود پیش اون عمل کنمرفتم میش محمدصوفی زاده،اونم گند زد به بینیم

کاش میرفتی ابراهیمی حلالش باشه تمام کسایی ام ک فرستادم راضی هستن اون زمان حتی الانم همه تامپون میذارن توبینی ولی دکترابراهیمی هیچی نذاشت توبینی

شما شاید بینی خودتون قبلش استخونی و خوب بوده مال منم استخونیه ولی از اونجایی که تيغه بینیم کجا شده س ...

بینی منم کج بودشکستگی داشت میگم فقط خودم نرفتم ک دوستای صمیمیم دخترداییام همسایه امون 

دقيقا اینقدرم جراح زیبایی زیاده من نمیدونم اصلا کی مثل مفرد عمل میکنه برم پیشش عجله هم دارم میخوام ه ...

اینی ک من میگم ارومیه اس ها

پیش هرکی میخوای عمل کنی مطبشون حتما برو چندبار نمیشه به عکس و فیلما اعتنا کرد یه بار میخوای عمل ننی مطمئن باش از دکترش