2777
2789

همین اول کاری هنوز کتاباشونو ندادن بدبختیای من شروع شد 

معلمش گفته از کل کتاب ریاضی پارسال میخواد امتحان بگیره !

من یادم نمیومد چیزی چه برسه به دخترم فصل به فصل زدم گوگل تا یاداوری بشه برام نشستم سوال طرح کردم تا باهاش کار کنم بعد میگم مامان خیلی جدی نگیر اینا مال پارساله میگه نهههه میخوام نمره خوب بگیرم همین اول سال منو بچه زرنگ کلاس بدونه  .....

سلام میکنم به بدبختیم که شروع شد /

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا همین چیزاست از فصل مدارس متنفرم.همش دردسر و استرس و بدو بدو

منم متنفرم خیییلی سختمه با بچه ی کوچیک همش درگیر درس و مشق و امتحان اینام به خصوص که ریاضیش ضعیفه و خودش هم کمال گرا 

ششم

سخت نگیره بابا

ششم خیلی شیرینه

شایدم چون من معلمم خوب بود دوست داشتم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

منم متنفرم خیییلی سختمه با بچه ی کوچیک همش درگیر درس و مشق و امتحان اینام به خصوص که ریاضیش ضعیفه و ...

دعا میکنم بچم درس خون باشه خودش دبستانشو طی کنه من حوصله مشق نوشتن دبستان ندارم

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

منم متنفرم خیییلی سختمه با بچه ی کوچیک همش درگیر درس و مشق و امتحان اینام به خصوص که ریاضیش ضعیفه و ...

چرا کلاس خصوصی نمیگیری براش

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

سخت نگیره باباششم خیلی شیرینهشایدم چون من معلمم خوب بود دوست داشتم

دخترم ریاضیش ضعیفه و خودش هم خییییلی تلاش میکنه که خودشو بکشه مجبورم براش وقت بزارم گناه داره 

میگم فردا بریم برات لباس بگیرم چی بگه خوبه ؟میگه من لباس نمیخوام فقط برام نمره این امتحان مهمه بشین باهام کار کن !