2777
2789

اکه تنها ایراد بزرگش این باشه و

وقتی خیلی شرایطش بهتون میخوره

عاشقتونه

عاشقشید

با این اوضاع چیکار میکنید؟ باهاش ازدواج میکنید یا نه؟

مثلا تو جر و بحث خیلی زیاد وقتی میگی چرا فلان کارو برام نکردی میگه تو دهن من ....

دیگه اونقدر فش،های رکیک ها نه

کامل نمیگه

ولی خبب دیگه دیگه 

مثلا حتی تو شوخی یه چیزی بگم میکه میزاری این غذا رد کوفت کنم ب شوخیش هم اینجوریه 

شما بودید با عشقتون که اینجوری بود چیکار میکردید

...

تاپیک قبلی گفتن ننن ازدواج نمی‌کنیم فردا ب خودت هم فش میده، ولی میدونم قطعا اینطور نیس نمیده ب من

____

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز اشتباه نکن من بدبخت شدم با همچین شخصی

چرا چیشد مگخ

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

من از فحشی ک ب شوخی باشه ناراحت نمیشم ولی تو دعوا باشه خیلی بهم بر میخوره‌‌‌..مثلا شوهرم ب شوخی همیشه بهم فحش عمه میده برام مهم نیس ولی تو دعوا بگه قیامت میکنم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من از فحشی ک ب شوخی باشه ناراحت نمیشم ولی تو دعوا باشه خیلی بهم بر میخوره‌‌‌..مثلا شوهرم ب شوخی همیش ...

عزیزم ب من که نمیگه

تو بحث ب خودش یا به بقیه فحش میده

عزیزم ب من که نمیگهتو بحث ب خودش یا به بقیه فحش میده

کلا منظورم بود تو شوخی اگ فحش میده بخوام هر کسی بنظرم بد نیس بعضیا عادت دارن ولی وقتی تو دعوا میگ انگاری بد دهنه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

فرار کن این بی اعصابه بعد ها تو زندگی اخلاقش خیلی بدتر می شه دوست من شوهرش تازه به این شدت تو دوستی نبود ولی شباهت داشت به دوست پسر شما ولی ملایم تر الان خونش تو شیشه کرده می خاد پولاش جمع شد طلاق بگیره یک بلاها سرش میاره یگ بار نون برده بود براش نون کوبیده بود وسط حیاط گفته بود چرا خشکه براش غذا برده بود دم مغازه چون قبلش قهر بودن جلوی دوستم غذا رو انداخته بود جلوی گربه های مغازه والی ماشالله

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم
کلا منظورم بود تو شوخی اگ فحش میده بخوام هر کسی بنظرم بد نیس بعضیا عادت دارن ولی وقتی تو دعوا میگ ان ...

چیکار کنمش؟

تو دعوا ب من نمیگه به بقیه میکه

وقتیم میگم چرا میگی میکه همه پسرا میگن

فرار کن این بی اعصابه بعد ها تو زندگی اخلاقش خیلی بدتر می شه دوست من شوهرش تازه به این شدت تو دوستی ...

ولی این جدا عصبی نیس اصلا