2777
2789
عنوان

سوزش بعداز ادرار درکودک دلیلش چیه

103 بازدید | 20 پست

خانوما دخترم همیشه بعد ادرار میگه سوزش داره ازمایش ادرار هم خیلی بردم هربار دکتر گفته سالمه موندم پس دلیل این سوزش چیه؟ تازه امروز به فکر افتادم نکنه عفونت واژن داره ؟میشه همچین چیزی برای بچه؟چون چاقه دخترم

ممکن هست احتمالا عفونت داشته باشه، یا ببخشید زخمی بشه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکن هست احتمالا عفونت داشته باشه، یا ببخشید زخمی بشه

نه اصلا هیچ زخمی نداره خیلی کوچیک بود یه بار یه دکتر برده بودم اون پماد کلوتریمازول داد خوب شد الان اون یادم افتاد میگم نکنه باز عفونت داره چیکار کنم اینجوری نشه

شاید سوزش از درون مجرای ادرار نداره 

و عفونتی چیزی از لبه های واژن داره 

وقتی ادرار ریخته میشه بدتر میشه 

با دکتر زنان مشورت کن یا پمادی چیزی براش بگیر

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
شاید سوزش از درون مجرای ادرار نداره و عفونتی چیزی از لبه های واژن داره وقتی ادرار ریخته میشه بدتر می ...

ببرمش دکترزنان معاینه کنه بده ؟؟؟؟اصلا تاحالا این به فکرم نرسیده بود کلی هم دکتر بردم وچون آزمایش سالم بوده اونام چیزی نگفتن الان یهو به فکرم رسیده که نکنه چون چاقه هوار نمیخوره عفونت میکنه

نزار لباس زیرش خیس بشهیعنی کشت ادرار دادی بارها و خوب بوده؟؟ دکتر زنان بردی

آره همیشه سالم بوده شکر خدا چرا یه بار دکترزنان بردم دید کلوتریمازول داد اون موقع خیلی کوچیک بود الان ۵ سالشه فک نمیکنم بزاره دکتر معاینه کنه به نظرت همون کلوتریمازول بگیرم بزنم تازگیا باز میگه ؟

ببرمش دکترزنان معاینه کنه بده ؟؟؟؟اصلا تاحالا این به فکرم نرسیده بود کلی هم دکتر بردم وچون آزمایش سا ...

احتمال زیاد معاینه نمیکنه چون باکره هستش 

یا حداقل معاینه از داخل نمیکنه در حد همون لبه های واژن اینا شاااید فقط یه نگاه بندازه 

ولی تا بهش بگی می‌دونه چی بده 

امکانش هم هست چون رون پا تپلی باشه بهم سابیده میشه زخم میشه یا عرق می‌کنه زخم میشه ادرار چون نمک و اوره داره بهش ریخته میشه میسوزونه 

همون دکتر زنان ببرش 

همه چیزایی که اینجا گفتی رو بگو 

قطعا یه راه حلی براش داره 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
آره همیشه سالم بوده شکر خدا چرا یه بار دکترزنان بردم دید کلوتریمازول داد اون موقع خیلی کوچیک بود الا ...

ببین کلوتریمازول دو مدل هست 

واژینال که برای دختر شما کاربردی نداره 

یه موضعی میمونه 

ولی خب برای عفونت قارچی این تجویز میشه

شما یک دکتر ببرش 

شاید کلا به یک پماد دیگ نیاز داشت 

احتمال زیاد معاینه نمیکنه چون باکره هستش یا حداقل معاینه از داخل نمیکنه در حد همون لبه های واژن اینا ...

آره کاملا درست میگین پس میبرم دکتر زنان معاینه هم نکنه سوزششو میگم انشالله یه راه درمان بگه طفلی گناه داره چند روزه هی دستشویی رفتنی کلی آب میگیره میگه میسوزه گفتم این سری هم ببرم باز آزمایش ومیگن سالمه وتموم پی میبرم دکتر زان

ببین کلوتریمازول دو مدل هست واژینال که برای دختر شما کاربردی نداره یه موضعی میمونه ولی خب برای عفونت ...

باشه عزیزم درست میگی اصلا خودم موندم چرا هربار بردم کودکان کاش تو این مدت یه بار میبردم دکتر زنان کلایادم رفته بود

آره کاملا درست میگین پس میبرم دکتر زنان معاینه هم نکنه سوزششو میگم انشالله یه راه درمان بگه طفلی گنا ...

احتمالش هست که دکتر زنان براش آزمایش بنویسه 

برای اینکه دوباره کاری نکنی اگه میتونی یه آزمایش کشت ادرار بده 

تو اون آزمایش ترشحات و باکتری و همه چی چک میشه خیالت راحتتره 

بعد ببر پیش دکتر که به نسبت همون آزمایش دارو بده 

اگرم گفت سالمه مشکل نداره بگو ولی خیلی سوزش داره 

احساس میکنم این سوزشش بخاطر ترشحاتش هم می‌تونه باشه 

احتمالش هست که دکتر زنان براش آزمایش بنویسه برای اینکه دوباره کاری نکنی اگه میتونی یه آزمایش کشت ادر ...

باشه ولی آخه ترشحات نداره که فقط همون سوزش اونم حین دسشویی کردن اصلا سوزش نداره بعد اینکه کارش تموم میشه میگه سوزش دارم ...این کارا رو میکنم کاش خوب شه 

باشه ولی آخه ترشحات نداره که فقط همون سوزش اونم حین دسشویی کردن اصلا سوزش نداره بعد اینکه کارش تموم ...

حالا بازم یه دکتر ببرش در این مورد ببین چی میگه 

طفلی گناه داره اذیت میشه