2777
2789
عنوان

بخیه هام باز شدن

126 بازدید | 9 پست

بچها من یکشنبه هفته قبلل دندون عقلمو جراحی کردم،بعد دیروز حس کردم یکی از بخیه هام باز شد بعد امشب داشتم نخ دندون میکشدم دیدم نخه رفته  جمع شده تو بقیه بخیه هام اومدم با گوش پاک کن جداشون کنم دیدم وای کم کم همشون باز شدن و یه حفره گنده باز تولید شد😭

الان نمیدونم چیکارررر کنم بعد سرما هم خوردم بددد میترسم عفونت کنههه، دکتر گفته  یکشنبه بیا بخیه هاتو بکش،فردا هم جمعست نمیتونم برم چون دکتره کار نمیکنهههه

نمیدونم چیکار کنمم واقعاا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم یکشنبه هفته پیش دندون عقلم کشیدم و یکشنبه هفته بعد باید برم نخش و بکشم. هنوز یعنی حفره داره جوش نخورده؟؟😭

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

در مورد بخیه‌ی جراحی دندان (مثلاً بعد از کشیدن دندان عقل):

اگر بخیه باز بشه و حفره‌ی استخوانی دیده بشه، معمولاً خیلی جای نگرانی نداره چون:

🔹 طبیعی هست که در روزهای بعد از جراحی، بخیه کمی شل بشه یا حتی باز بشه.

🔹 روند ترمیم لثه بیشتر از داخل به بیرون انجام می‌شه و بدن خودش حفره رو به مرور با بافت پر می‌کنه.

🔹 بخیه‌ها فقط برای کمک اولیه به بستن زخم هستن، و باز شدن اون‌ها همیشه به معنی شکست درمان نیست.

✅ کارهایی که باید انجام بدی:

حفظ بهداشت: بعد از ۲۴ ساعت می‌تونی با سرم یا آب نمک رقیق، دهانت رو خیلی آروم شستشو بدی.

جلوگیری از ورود غذا به حفره: بعد از غذا به آرامی آبکشی کن.

داروها: آنتی‌بیوتیک و مسکن رو طبق دستور پزشک ادامه بده.

علائم هشدار: اگر درد شدید، بوی بد دهان، تورم زیاد یا ترشح چرکی داشتی → احتمال حفره خشک (Dry socket) یا عفونت هست، باید سریع به دندان‌پزشک مراجعه کنی.

🔹 معمولاً دندان‌پزشک اگر حفره تمیز باشه و علامتی از عفونت نباشه، بخیه رو دوباره نمی‌زنه و اجازه می‌ده بافت لثه خودش ترمیم بشه.

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

هعی خواهر اینجا سایت بارداریه فک کردم شکمت باز شده دل و روده ت داره میریزه بیرون

ول کن چیزی نمیشه بعد ده روز خودشون میگن بیای بکشیم بعضیا بعد ی هفته میاد بعصیا بخیه نمیزنن

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....