2777
2789
عنوان

میشه باهام حرف بزنید

80 بازدید | 9 پست

دوستای شوهرم اومدن خونمون ماشین هم نمیارن ما میریم دنبالشون شوهرم شب میبره میرسونه 

بعد من پریود شدم حالم بد تا الان اینجا بودن فیلم میدیدن الان ک رفت برسونه من دوست ندارم ببره تا بیاد من استرس میگیرم من کلا از اون ۱۲ روز به طرز شدیدی استرسی شدم همش میترسم دلم برا خودم میسوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ترسو بودنم راجب جنگ خیلی میترسم میلرزم به خودم یه صدا میاد حالم بد میشه از اینکه جرعت گفتن اینکه ...

خیلیا از جنگ ترسیدن مگه شوخیه بحث جون ادماست اونم با موشک و این چیزا

ی کم‌ب خودت حق بده

بهش پیام بده یا نامه بنویس ی کم ب خودت دل و جرات ک بدی راحت میتونی حرفتو بهش بزنی

خیلی میترسم دوباره بشه دارم روانی میشم از فکر خیال

توکل کن برخدا کاریش نمیشه کرد 

من خودم انقدر حالم‌بد شده بود رفتم دکتر رعشه گرفته بودم داشتم میمردم از ترس دکتر بهم قرص آرام بخش داد ک‌شبا بتونم بخوابم خیلی بد بود

بیچاره مردم غزه😔