2777
2789
عنوان

امروز رفتم خرید اونوقت شوهرم

272 بازدید | 11 پست

خریدو زهرمارم کرد اینقد باهام سرسنگین شده بودو ناراحت بود،فوقش2.5دوونیم میلیون خرج کردم ی کمی خرتو پرت واسه خونه و خودمو پسرم،پارسال ی کامیونت خریدیم که بخاطر اون 500میلیون به خونوادشو بانک بدهکاریم به نظرتون حق داشت باهام اینطوری رفتار کنه من چطور رفتار کنم و چی بهش بگم؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسط خیابون داشتیم میرفتیم گفتم بزار واسه پسرمون ی دونه شلوار بخریم خیلی رکو محکم و با عصبانیت گفت نمیخواد

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
وضعیت اقتصادی خرابه

آخه والله منم خیی مراعاتشو میکنم ولی چیکار کنم لازم داشتم

دیگه خریدی مبارکه فدای سرت

آخه دلم شکسته بخاطر چن تومن اینجوری کرد باهام،اگه این پولو فقط واسه خودم خرج میکردم حق داشت چون بدهکاریم ولی مگه دوتومن چقد پوله من با اون واسه خودمو پسرمو خونه خرید کردم

بشینین با هم بودجه‌تون رو تقسیم کنید که هم بتونید قسط‌هاتون رو بدید هم اینکه بدونید چقدر واسه خرج خو ...

عزیزم ما 400میلیون به خونوادش بدهکاریم این میگه هرچی پول دستمون باشه باید بدیم به اونا حتی ی قرونم به جز خوردو خوراک خرج چیز دیگه ای نکنیم

عزیزم ما 400میلیون به خونوادش بدهکاریم این میگه هرچی پول دستمون باشه باید بدیم به اونا حتی ی قرونم ب ...

تو ناراحت نکن  تا میتونیم جمع نکن 

منم اینکارو کردم ضرر کردم و الان سرم به سنگ روزگار خورده 

و تا میتونم خرج میکنم 

۲تومن برای شوهر شما و شوهر من زیادع 

منم شده ماهی یه چیز میگیرم 

چند سال نگرفته بودم و بازم ادم بده بودم 

🤴👸.دلشاد هستم...