2777
2789

تنفسم سطحی شده کمی سرگیجه دارم و قلبم یه جوریه ینی پنیک کردم؟

زیاد اینطوری میشم بعضی وقتام همزمان دست و پاهام داغ میشه و بی حس 

کسی راه حلی داره

اسنپ دکتر کلی روانشناس و دکتر هست برو پیش یکی شون که الان انلاین تماس بگیرین اینجا دونفر میان چیزیم نمیفهنن الکی اطلاعات غلط میدن کلی اعصاب خوردی میشه براتان

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تماس نمیتونم بگیرم . چت میکنن؟

اره چت هم میشه اپلیکیشن حال هم هست اون از همه شون ارزون تره

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

دکتر جلیلی حال خوبه 

عباس جلیلی چون توضیح میده عوامل بیماری یک بار 

یک جلسه رایگان گذاشته بود