2777
2789

عزیزان من قبلا چندتا نذر کردم و فراموش کردم نذرم چی بوده و برای چی بوده که بتونم ادا کنم میشه لطفا بگید چیکار میتونم بکنم  ؟ 

میتونم به جای اینکه نذر های فراموش شدمو به یادم بیارم یه نذر بدم جبران نذر های فراموش شده؟

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

عزیزم مذر واقعی باید حتما صیغه عربیش رو خونده باشید که ماها نمیتوخونیم پس اازامی نداره الان که یادتو ...

خیلی ممنونم 

اخه من بچه بودم این نذر هارو کرده بودم همه بهم میگن دین تو گردنت هستش باید ادا کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم اخه من بچه بودم این نذر هارو کرده بودم همه بهم میگن دین تو گردنت هستش باید ادا کنی

نه عزیزم. باید حتما صیغه اش خون بشه که به گرندنتون باشه

از خودم نمیگم همسرم گفتن که اطلاعات دارن

نه عزیزم. باید حتما صیغه اش خون بشه که به گرندنتون باشهاز خودم نمیگم همسرم گفتن که اطلاعات دارن

درسته عزیزم خیلی لطف کردین❤