2777
2789
عنوان

خانما من امروز همچین نذری از دلم گذشت بنظرتون امکان پذیره

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من بورسیه شدن کانادا ولی از پس هزینه رفتن برنیومدمو اینکه باید می رفتم و شوهرم و دخترم بعداً می ...

ای وای مگه بورسیه ش کافی نبود؟ باز باید شهریه میدادی یا هزینه های زندگی رو کاور نمیکرد؟

ببین الان یکم شرایط کانادا بد شده ریجکتی ها خیلی بالا رفته ولی در کل همسر و دخترتون قطعا میتونستن ویزا پیوست بگیرن

ایرادی نداره فدای سرت سعی کن مجدد اقدام کنی فول فاند پیدا کنی یا کشورای دیگه اقدام کن که هزینه ها پایینتر باشه کانادا از لحاظ اقامتی خوبه ولی واقعا گروووونه

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

ای وای مگه بورسیه ش کافی نبود؟ باز باید شهریه میدادی یا هزینه های زندگی رو کاور نمیکرد؟ببین الان یکم ...

من پرستارم خود کانادا بورسیه داده بود ولی هزینه بلیط نداششتم بدم دویست تومان 

و اینکه اقامت رایگان بود

ندرت از ته دل بوده واز دلت گذشته حتما حاجت برآورده میشه الهی خدا خودش پشت و پناهت باشه وحاجت روا بشی

قربونت برم خواهر عزیزم، آره اصلا یهو اومد تو ذهنم همچین چیزی... توکل به خدا 🤍

من پرستارم خود کانادا بورسیه داده بود ولی هزینه بلیط نداششتم بدم دویست تومان و اینکه اقامت رایگان بو ...

آره میدونم چون دوره گرونه متاسفانه. وای چه حیف 

بورسیه ت رو زودتر نمیدادن که بتونی بابت بلیط استفاده کنی؟

ببین تو رشته ت عالیه آلمان هم خیییلی پرستار میگیره اونم بررسی کن

آره میدونم چون دوره گرونه متاسفانه. وای چه حیف بورسیه ت رو زودتر نمیدادن که بتونی بابت بلیط استفاده ...

گفتن برسی اینجا بورسیه میدن و اول باید انگلیسی و زبان اونجا رو تو سه ماه یاد بگیرم معلم هم داشتن بعد کارآموزی با اونجا بود و حجاب هم ممنوع بود 

گفتن برسی اینجا بورسیه میدن و اول باید انگلیسی و زبان اونجا رو تو سه ماه یاد بگیرم معلم هم داشتن بعد ...

ای بابا :"‌( غصه نخور بازم پیش میاد واست 

حتما آلمان رو شرایطش رو پیگیری کن فکر کنم زبانش رو لازمه یاد بگیری قبل رفتن ولی بعدش فکر کنم میتونی کار کنی و درآمد داری دیگه. از لحاظ هزینه هم خیلی کمتر از کاناداست