2777
2789
عنوان

امروزیکی ازفامیلامونو دیدم گفت😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا حاوی اوره هستش،من خودم دیروز رفتم دکتر ابرسانم رو حاوی اوره نوشت گفت به خاطر آبرسانی و نرمی پوستت و باورت نمیشه از دیروز پوستم واقعاااا نرم شده و اصلا بعد شستن با فوم و ژل خشک نمیشه نزنم هم باز پوستم نرمه

ممنمممممممم آخرش هم لعنت ب پوستم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭یعنی یدونه جای جوش لک و فلان هم نداره با ای ...

میخواستین معرفیش کنین به دکتر ژیلا بگین فرمالیسیون جدیدتون برای نرم کننده صورت اوردم😂

منم شنیدم مایع وازلین خیلی خووبه

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

من هم جوش میزنم هم جاشون میمونه.هرکاری ک فکرشو کنی کردم نتیجه واسم صفر بود تا ب الان😭😭😭😭😭

یه مدت خوب شده بودم

دوباره دارم میزنم

تا جایی قبلی خوب میشه

ماه بعد میاد میخوام پریود شم دوباره میزنم

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

😂😂😂😂😂😂😂😂😂ن دروغ نمیگه اهل پُز نیس😂😂😂چیز گرونم هزینه نمیکنه واسه پوستش دوسندارهباید میدید ...

نمیگم واسه پز دادن. میگم یه چیز خوبی زده صورتش، خواسته بگه من اهل هزینه کردن نیسم چرت گفته بهت. صورت جای حساسیه اصلا نباید چیزی که برا صورت ساخته نشده بزنی. حتی هر مارکی هم نباید بزنی. مام یکی تو فامیل داریم هرچی ازش میپرسن این سبکی جواب میده. مثلا یکی بهش گفت لباسش خوشگله گفت والا برا زندایی پسرعمومه کوچیکش بود داد به من ! میخوان بگن ما اهل پز نیستیم و نچرال خفنیم‌.

میخواستین معرفیش کنین به دکتر ژیلا بگین فرمالیسیون جدیدتون برای نرم کننده صورت اوردم😂منم شنیدم مایع ...

وازلین سیاه میکنه ی زن همسایه داشتیم روز ب روز سیاه تر میشد میگفت وازلین شب میزنم تا صبح میمونه بیچاره جزغاله شده بود ولی میگفت عالی شدم🥲🥲🥲🥲😂😂😂😂😂😂

یه مدت خوب شده بودمدوباره دارم میزنمتا جایی قبلی خوب میشهماه بعد میاد میخوام پریود شم دوباره میزنم

این کرما رو قطع کنی برمیگردن 

واسه جوشات هم محلول کلیندا مایسین بزن