عروس عمه مامانمو تو مهمونی دیدم خیلی پوستش بهتر شده بود سفید بود سفیدتر شده بود.گفت پاهام ترک داشتن رفتم دکتر کرم دکتر ژیلا داده بود واسه پاهام از همونم میزنم ب صورتم.گفت وقتی صبحا بیدار میشم صورتم انگار پنبه اس😂😂😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
احتمالا حاوی اوره هستش،من خودم دیروز رفتم دکتر ابرسانم رو حاوی اوره نوشت گفت به خاطر آبرسانی و نرمی پوستت و باورت نمیشه از دیروز پوستم واقعاااا نرم شده و اصلا بعد شستن با فوم و ژل خشک نمیشه نزنم هم باز پوستم نرمه
نمیگم واسه پز دادن. میگم یه چیز خوبی زده صورتش، خواسته بگه من اهل هزینه کردن نیسم چرت گفته بهت. صورت جای حساسیه اصلا نباید چیزی که برا صورت ساخته نشده بزنی. حتی هر مارکی هم نباید بزنی. مام یکی تو فامیل داریم هرچی ازش میپرسن این سبکی جواب میده. مثلا یکی بهش گفت لباسش خوشگله گفت والا برا زندایی پسرعمومه کوچیکش بود داد به من ! میخوان بگن ما اهل پز نیستیم و نچرال خفنیم.