2777
2789
عنوان

زگیل ویروسی یا hpv

261 بازدید | 30 پست

سه ماه پیش رفتم برای ترمیم ناخنم که هنگام دور گیری با قیچی دستم رو کمی برید 

از اون روز هی ملتهب شد و الان تبدیل شده به یه زگیل نسبتا بزرگ راه درمان داره؟؟؟

به جز کرایو تراپی چه چیزی پیشنهاد میکنید که نتیجه گرفتید ازش؟

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

چسب زگیل

خودم استفاده کردم

ولی برند خوب بگیر

از اونا که دور چسبشون بی رنگه نخر بی کیفیتن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید عفونت کرده و ملتهب شده. منظورت اینه زائده گوشتی شده؟؟

ارع عزیزم خیلیم دردناکه 

از چت جی پی تی پرسیدم گفت سیر بزار گذاشتم کامل سیاهش کرد و تاول زد امشب خیلی میخارید روش لیدوکائین زدم با قیچی بریدمش الان موندم خوب شده یا نه چیکار کنم تا کامل از بین بره

چسب زگیلخودم استفاده کردمولی برند خوب بگیراز اونا که دور چسبشون بی رنگه نخر بی کیفیتن

برندی که استفاده کردید رو میگین لطفا؟

بعد زگیل دسته من دقیقا عین میخچه هستش اثر میکنه؟

ارع عزیزم خیلیم دردناکه از چت جی پی تی پرسیدم گفت سیر بزار گذاشتم کامل سیاهش کرد و تاول زد امشب خیلی ...

عزیزمممم چت جی پی تی مگه علامه ی دهره. اخه چرا بریدیششش؟؟ باید ببری دکتر و احتمالاً نمونه برداری کنن.

فقط کرایو و لیزر نرید اینا درمان نیستندبدتر میکننما رفتیم بدتر شد

دقیقا منم هرچی سرچ کردم همه ناراضی بودن برای همین میخوام یه روش سنتی و خانگی رو امتحان کنم

عزیزمممم چت جی پی تی مگه علامه ی دهره. اخه چرا بریدیششش؟؟ باید ببری دکتر و احتمالاً نمونه برداری کنن ...

نه چت فقط گفت سیر بزار تو نتم سرچ کردم حتی یسری از کاربرای سایت هم استفاده کردن راضی بودن امشب خیلی خارش داشت مجبور شدم ببرمش الان نمیخاره دیگه

اگر بخایید من نسخه دخترمو‌میفرستم اینجایکی از بهترین متخصصین پوست دادنو بدید داروخانه بسازهو روند را ...

ممنونتون میشم اگه بفرستید