2777
2789
عنوان

زگیل ویروسی یا hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 30 پست
برندی که استفاده کردید رو میگین لطفا؟بعد زگیل دسته من دقیقا عین میخچه هستش اثر میکنه؟

اگر میخچه دراورده که یه نوع اسید هست،مخصوص میخچه و زگیل

متخصص پوست معرفیش کرد.

دور اون زائده رو وازلین میزنی با گوش پاک کن یکی دوبار می مالی رو اون قسمت 

کم کم خشک میشه میوفته

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چت فقط گفت سیر بزار تو نتم سرچ کردم حتی یسری از کاربرای سایت هم استفاده کردن راضی بودن امشب خیلی ...

خب شاید مال شما فرق داره. ولی کار درستی نبود اینه ببریش. اگه درد و خارشش زیاد شد ازش نمونه برداری کن بدتر نشه عزیزم.

سرکه سیب هم خوبه هم اینجا گفتن هم هوش مصنوعی من میذارم دائم استفاده بشه خوبه

مدت درمانش میگن یکم طولانی تره من سیر گذاشتم کلا کبود شد تاول زد و کامل خشک شد ولی اصلا نیوفتاد دیگه امشب بی حسش کردم بریدمش میترسم هنوز ریشش مونده باشه به غیر از سیر چی بزنم که نسوزونه واقعا میسوزه جاش

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

خب شاید مال شما فرق داره. ولی کار درستی نبود اینه ببریش. اگه درد و خارشش زیاد شد ازش نمونه برداری کن ...

این هفته رو صبر میکنم اگه خوب نشد میرم دکتر عاخه نهایت دکتر بخواد کرایو تراپی و لیزر بگه انجام بدم که اصلا اثر بخشی نداره

ما چند ماه استفاده کردیم رفع شد تا حدی بعدش درامد

تا وقتی ویروسش تو بدن باشه درمیاد من الان پیش دکتر زنان میرم با اسید سوزونده لیزر کرده ولی بازم بدنم ضعیف میشه درمیاد سرکه میزنم ولی خب مداوم نمیرنم🤦🏻‍♀️

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂

اول بگو بیشتر نگران جاش هستی یا درد و خارشش؟

نه جاش مهمه نه خارشش فقط میخوام سریع تر خوب بشه واقعا عذاب آور و زشته و میترسم پیشرفت کنه

پس هم ببر نشون بدید که پیشرفت نکنه خدایی نکرده. زیاد هم بنظرم دست دستش نکنید چون حساسه.

عاخه الان تو تاپیک خودمم تجربه داشتن که رفتن دکتر افاقه نکرده و بدتر شده

عاخه الان تو تاپیک خودمم تجربه داشتن که رفتن دکتر افاقه نکرده و بدتر شده

نمیدونم والا من تجربه ای ندارم ولی میدونم اینکه با قیچی ببریش بدتر میشه مخصوصا که ملتهب باشه. حداقل داروخونه نشون بدین یه پماد مناسب بدن شاید بهتر شد. اخه این کاربرها که دست شمارو ندیدن شاید تحربشون با شما متفاوته.

نمیدونم والا من تجربه ای ندارم ولی میدونم اینکه با قیچی ببریش بدتر میشه مخصوصا که ملتهب باشه. حداقل ...

درست میگید فردا میرم داروخونه ممنونم از پاسختون