2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرزند 

جیگرت میسوزه 

من بابام فوت کرد حالم بد شد تا چند ماه حالم بد بود 

ولی دخترم تموم موهامو سفید کرد 

انگار وسط اتیش داری میسوزی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

جفتش

فقط تسکین پدر و مادر اینه که عمرشون بیشتر بوده

بچه از لحاظ اینکه از خودت کمتر عمر کرده سخت میشه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
فرزند جیگرت میسوزه من بابام فوت کرد حالم بد شد تا چند ماه حالم بد بود ولی دخترم تموم موهامو سفید کرد ...

وایی عزیزم خدا بهت صبر بده یادش گرامی باشه همیشه😭

فرزند جیگرت میسوزه من بابام فوت کرد حالم بد شد تا چند ماه حالم بد بود ولی دخترم تموم موهامو سفید کرد ...

خدا به قلبتون ارامش بده...

دقیقا 

من دوتا خواهر دارم 

یکی پسر نوجوانش رو 

و‌یکی دختربزرگسالش که بچه ی شیرخواره داره از دست دادن...

اه‌که. زغال رو قلب ادمه...

خدا به قلبتون ارامش بده...دقیقا من دوتا خواهر دارم یکی پسر نوجوانش رو و‌یکی دختربزرگسالش که بچه ی شی ...

خدا بهتون صبر بده😓

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)