#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید
شما از دیفرین استفاده کردین؟من الان سه شب پشت سرهم زدم و صورتم یکم پوسته پوسته شده
باید کم کم پوستتو عادت بدی
ن من خودم استفاده نکردم
ویدئو تیما روشن رو تو یوتوب ببین کامل در موردش توضیح داده
#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید
اینطور که شنیدم خیلی قویهولی روی دستورش نوشته هر شب برای جوش زیر پوستی
ببین اول روی دستت قیمت داخلی تست کن کلا حساسیت نداشته باشی، با هفته ای دوبار شروع کن اونم نه خیلییی زیاد، آزمایشی هفته ی اول روی یه تیکه تست کن، اگر دیدی خوبه ادامه بده، بعد بیا نتیجشو به منم بگو، منم برای جوش زیر پوستی و لک جوشای قدیمی دنبال یه لایه بردارم، یه نفر یکی بهم معرفی کرده بود قبلا، فعلا منتظرم برم دکتر ببینم نتیجه ی اون چیه، اگر برات خوب بود حتما بیا بهم بگو
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت