2777
2789

لایه بردار رو میگن هفته ای دوبار اونم شبا مصرف کنی بهتره، بستگی به این داره که چقدر هم قوی باشه 

برای چی گرفتیش؟ جای جوش یا و..؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

یک ماه هفته ای یک بار بزن 

بعد یکماه هفته ای دوبار

تدریجی زیاد کن تا بشه یک شب درمیون

همونو ادامه بده

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایه بردار رو میگن هفته ای دوبار اونم شبا مصرف کنی بهتره، بستگی به این داره که چقدر هم قوی باشه برای ...

اینطور که شنیدم خیلی قویه

ولی روی دستورش نوشته هر شب 

برای جوش زیر پوستی

یک ماه هفته ای یک بار بزن بعد یکماه هفته ای دوبارتدریجی زیاد کن تا بشه یک شب درمیونهمونو ادامه بده

شما از دیفرین استفاده کردین؟

من الان سه شب پشت سرهم زدم و صورتم یکم پوسته پوسته شده

شما از دیفرین استفاده کردین؟من الان سه شب پشت سرهم زدم و صورتم یکم پوسته پوسته شده

باید کم کم پوستتو عادت بدی

ن من خودم استفاده نکردم 

ویدئو تیما روشن رو تو یوتوب ببین کامل در موردش توضیح داده

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

اینطور که شنیدم خیلی قویهولی روی دستورش نوشته هر شب برای جوش زیر پوستی

ببین اول روی دستت قیمت داخلی تست کن کلا حساسیت نداشته باشی، با هفته ای دوبار شروع کن اونم نه خیلییی زیاد، آزمایشی هفته ی اول روی یه تیکه تست کن، اگر دیدی خوبه ادامه بده، بعد بیا نتیجشو به منم بگو، منم برای جوش زیر پوستی و لک جوشای قدیمی دنبال یه لایه بردارم، یه نفر یکی بهم معرفی کرده بود قبلا، فعلا منتظرم برم دکتر ببینم نتیجه ی اون چیه، اگر برات خوب بود حتما بیا بهم بگو 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

عزیزم من برای جوشای زیرپوستیم ۱ ماه و خورده ای دارم استفاده میکنم، تاثیرش خوب بوده تا الان، میگن تا ۴‌ماه اینا باید صبرکنی تا کامل صاف شه صورت و اینا 

ولی درکل برای من موثر بود، ۴ هفته اول  دو شب درمیون، بعدش ی شب درمیون

عزیزم من برای جوشای زیرپوستیم ۱ ماه و خورده ای دارم استفاده میکنم، تاثیرش خوب بوده تا الان، میگن تا ...

به نظرم خیلی ژل قویه

شما هم صورتتون پوسته پوسته شده؟

منم چهار دفعه زدم حس میکنم بعضی قسمتای صورتم صاف تر شده

به نظرم خیلی ژل قویهشما هم صورتتون پوسته پوسته شده؟منم چهار دفعه زدم حس میکنم بعضی قسمتای صورتم صاف ...

نه با خشکی صورت انچنانی یا پوسته پوسته شدن اصلا مواجه نشدم

تا الان برای من واقعا تاثیر داشت  واقعا پوستم خیلی بهتر و خیییلی روشن تر شده