2777
2789

غم پاییز منو گرفته واقعیتش چندساله اصلا درست حسابی زندگی نکردم اصلااا زندگی رو روال طبیعی نداشتم. همش بدبختی و بدشانسی یه اتفاق خوب نیفتاد البته که سعی کردم کارایی بکنم که حالمو خوب میکنه و بخندم ولی اینقدری گریه توش زیاد بود که اون خنده ها به چشم نمیاد. شاهد شکسته شدن خودم و خانوادم بودم این چندسال. سعی میکنم بروز ندم مخصوصا جلو پدر مادرم ولی عمیقا دلم گرفته. دلم یه معجزه میخاد خودم که به هر دری زدم به بن بست خوردم. امشب از ته دلم دوس داشتم جای یه نفر دیگه میبودم 

بهم بگین چیکار کنم حالم بهتر شه حتی واسه چندساعت

خودم تصمیم دارم هوا که بهتر شد پیاده روی شروع کنم پارسالم انجام میدادم بدکی نبود یکم حالم بهتر میکنه ( موقت)

باشگاه مریض احوالم و کسالت دارم اصلا نمیتونم برم

دیگه چیکارا کنم 

واسه تو جمعیت باشم چیکار کنم کجاها برم؟ 

دوستی هم ندارم قبلا چندتا داشتم الان با هیچکدوم در ارتباط نیستم

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

من کلا از زندگی هیچی نفهمیدمیه چندتا کلاس برو چیزایی که علاقه داریبا بقیه هم معاشرت کن حتی همینجا ،ا ...

اینجا واقعا کمکم کرده بعضی وقتا اومدم سایت واقعا اروم شدم 

دلم میخواد چندتا دوست خوب اینجا پیدا کنم که باهم صمیمی بشیم ولی خب مجازی اعتماد سخته😅

کلاس  و دوره هم نمیدونم به چی علاقه دارم راستش دلم ورزش و رقص میخواد ولی فعلا برام خوب نیست 

چه دوره ای ببینم خوبه واسه اموزش؟

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا واقعا کمکم کرده بعضی وقتا اومدم سایت واقعا اروم شدم دلم میخواد چندتا دوست خوب اینجا پیدا کنم ک ...

پس فعلا همینجا تو تاپیکا شرکت کن و حرف بزن، بعدا هم چندتا دوست پیدا میکنی 

چرااا؟

اتفاقا رقص خیلی خوبه

شرایطش هم نداری تو یوتیوب تو خونه تمرین کن

خودت به چیز خاصی علاقه نداری؟

مثلا یه ساز؟ یه هنر دستی خاص؟ یه ورزش؟(بجز رقص)

Born to suffer forever 

پس فعلا همینجا تو تاپیکا شرکت کن و حرف بزن، بعدا هم چندتا دوست پیدا میکنی چرااا؟اتفاقا رقص خیلی خوبه ...

رقص عاااشقشم همه فامیل میدونن😂زومبا و عربی و ایرانی پیگیر اموزشش بودم سفت و سخت ولی الان مریض احوالم اصلا توان اینکه کلاس رقص برم و نیم ساعت حرکات موزون برم ندارم. خودم تو خونه واسه دل خودم پنج دیقه میرقصم

اتفاقا گفتی ساز. بنظرم خیلی خوبه واسه روحیم برم ساز یاد بگیرم😍 اصلا در فکر موسیقی نبودم اینقدر که خودمو باختم مرسی یاداوری کردی💖💖