2777
2789
عنوان

نوزادم چهارماهم کم اشتها شده

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 18 پست
شما چندماهگی به بچه اولتون غذا دادید ؟به این نی نی کی میخواید غذا دادن رو شروع کنید ؟

پایان پنج ماهگی 

احتمالا برای این جوجه هم همین موقع شروع میکنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خیلی دوس دارم بهش غذا بدم . ما غذا میخوریم نگاهمون میکنه و زوم میکنه رو خوردنمون. ولی دکتر گفته خوب ...

ای جانم خب وزنش خوبه که هیچی

جای نگرانی اصلا نداره

ما بزرگها هم بعضی روزها بی اشتهائیم

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامان عزیز 🌸
خیلی طبیعی هست که نوزادها بعضی وقت‌ها اشتهاشون کم و زیاد بشه.

🔹 در ۴ ماهگی چند علت شایع برای کم شدن شیر خوردن وجود داره:

1. شروع رویش دندان‌ها: ممکنه لثه‌هاش خارش یا درد داشته باشه و باعث بی‌میلی بشه.
  2. سرماخوردگی یا گرفتگی بینی: حتی یک گرفتگی خفیف می‌تونه شیر خوردن رو سخت کنه.
  3. تغییرات رشد (Growth spurt یا وقفه رشدی): بعضی روزها کمتر می‌خورن و بعد دوباره بیشتر می‌شن.
  4. طعم شیر خشک: اگر شرکت تولیدکننده یا فرمول شیر تغییر کرده باشه، گاهی بچه‌ها پس می‌زنن.
  5. مشکل گوارشی موقت مثل ریفلاکس یا یبوست.

🔹 نکته مهم:

• اگر نوزادت سرحال باشه، ادرار کافی (حداقل ۶ پوشک خیس در روز) داشته باشه، و وزن‌گیری‌اش طبق نمودار رشد ادامه پیدا کنه، معمولاً جای نگرانی نیست.
  • ولی اگر بی‌حالی، تب، استفراغ یا کاهش ادرار دیدی، حتماً سریع به پزشک مراجعه کن.

💡 پیشنهاد کاربردی:

• شیر رو در محیطی آرام و بدون حواس‌پرتی بده.
  • می‌تونی از سرشیشه‌های مختلف امتحان کنی تا ببینی راحت‌تر می‌خوره.
  • به هیچ عنوان عجله برای شروع غذای کمکی قبل از ۶ ماهگی نداشته باش.

برای راهنمایی کامل در مورد علت‌های کم‌اشتهایی نوزاد و راهکارهای علمی، می‌تونی ویدیوهای آموزشی کانال یوتیوب «دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma» رو دنبال کنی 🌷.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

آخه دکترش گفت تا پایان ۶ماه فقط شیر بخوره

دکتری درست گفته عزیزم منم بچم داره 4 کاهش میشه تا 6متهشو تموم نکرده جز شیر چیز دیگه ای بهش نده 

دیدم یه کاربران نوشته که بهش موز بده  آخه موز؟ به این سنگینی رو چطور بچه ی ۴ ماهه می‌تونه هضمش کنه 

شیر آالان هم کمک غذا و هم حکم آب رو براش داره 

بپا معده ی جوجتو داغون نکنی از همین الان

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️