2777
2789

ما یه فامیل داشتیم. چقدر دختر و پسره همدیگه رو دوست داشتن و با چه سختی با وجود مخالفت خانواده پسر به هم رسیدن!  یه عروسی رویایی گرفتن و اون وسط چه عاشقانه با هم رقصیدن! 

به یک سال نشد به خاطر دخالت های خانواده شوهر و رفتارهای اشتباه داماد عروس طلاق گرفت و رفت! 

(البته عروس واقعا کار درستی کرد که جونش برداشت و فرار کرد)

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

آره تهش سر مهاجرت کنار نیومدن جدا شدن 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

دیدم دلیلش خیانت عروس بود

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی دلم گرفت براشون پسره ازدواج کرد دختره چی

این که دخترت ازدواج کرد ولی پسره هنوز می گن ازدواج نکرده

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

عاشق واقعی نبودن وگرنه ازهم به راحتی دست نمیکشیدن

اخه یه زمانی فکر می کنی عاشق هستی.  بعد می فهمی اینی که قبل ازدواج دیدی با بعد ازدواج خیلی فرق دارند