2777
2789

خواهرم براش خواستگار اومده خواستگاری شرایط مالی و کاریش اوکیه شخصیتش هم حرف نداره فق پدرشون فوت شده میگه حس میکنم وابستگی ب مامانش زیاده ک این اذیت کنندس پسر همکارشه بعد کلا اونق علاقه ای ب آره گفتن نداره میگه چطور بگم نه بعد با خودش میگه یکشنبه دوباره حرف بزنم باش سه شنبه بگم نه 😐 

این عملا بازی با یه نفره وقتی میخوای بگی نه چرا میخوای باش حرف بزنی بعد بگی نه؟ یکیو امیدوار کنی ک چی آخه طرفم خواستگار پر و پا قرصشه 

حالا ب نظرتون حق با خواهرمه یا من حساسم

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدیم یکشنبه یجور رقم خورد ک نگفت نه

اخه این از همون اول خیلی ب دلش نشسته هزار تا ایراد درست والکی و جور وا جور داره میگیره مطمئنم با خانوادش کنار نمیاد احتمال ۸۵ درصد میگه نه

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
منم دلم واسه پسره سوخت. اگه قطعا جوابش منفیه زودتر بگه . بعدم هر کی پدر نداره معنیش این نیست وابسته ...

احتماً ۸۵ درصد منفیه 

سر کار هی دیده مادرش زنگ میزنه بهش آخر شبا میاد سراغش میبرش هر شب ب نظر منم ممکنه مشکل ساز باشه هر چن ک خیلیام هستن ک هم پدر دارن هم مادر ولی خیلی وابسته ان این چیزی نیس ک بخوای حدسش بزنی با رفت و آمد و حرف زدن با پسره متوجه میشی ولی مطمئنم میگه نه

شاید قسمتش بشه هنوز دو دله

من خواهرم نفس بکشه میفهمم چی میگه 

این احتمال خیلی بالایی میگه ن 

والا شوهر من پدر هم داشت ولی وابسته خواهر مادرش بود

منم میگم خیلی هر دپ رو دارن ولی وابسته ترن باهاش برو بیا حرف بزن

حق با هیچکدومتون نیست ولی خاهرت کارش واقعازشته

چرا حق با من نیس من میگم جواب منفی بده این میگه یکشنبه میگم حرف بزنیم سه شنبه بگم نه

چون بسرم اومده کاسه کوزه ها سرتومیشکنه

شاید ... 

ولی واقعا دلم برا خودم سوخت ک خواهر بزرگم اینه

دلت برای خوت نسوزه به خودت افتخارکن انقدباوجدان وباشعوری

هی🫠 گریم میاد