2777
2789
عنوان

داداش رو مخخخ🤧🤧🤧

70 بازدید | 4 پست

پول میگیره پس نمیده🤦🏼‍♀

حالا این همه هم خانواده بهش پول میدنااا

بزرگتر از خودمه

شما باشین روتون میشه بهش بگین؟

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
گفتی اسمشون زینب بوده فلان شدن بهمان شدن ما خودمون دوستمون اسمش زینب نه مصیبت دیده نه خداروشکر داغ د ...

هر کی‌ متناسب دیده هاش نظر میده

نظر شما هم اینه

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم و من به این حرفایی که میزنی اعتقاد ندارم البته شما که به اسم اعتقاد داری در انتخاب اسم دقت ...

من کلا سعی میکنم اسم رو طوری انتخاب کنم مه بچم فردا شرمنده نشه پیش دوستاش

اسم باید زیبا بروز باشه 

من کلا سعی میکنم اسم رو طوری انتخاب کنم مه بچم فردا شرمنده نشه پیش دوستاشاسم باید زیبا بروز باشه

منم این حرفو قبول دارم و اگه قرار باشه برای بچم اسم انتخاب کنم یه اسم مذهبی اما به روز تر انتخاب می‌کنم که دوست داشته باشه اسمشو 

مثل ستیلا یا صدنا و حلما 

البته اسمی که معنی مذهبی هم داشته باشه نه صرفا عربی باشه چون اسم عربی مذهبی نیست و بهتره همون اسم ایرانی گذاشت تا اسم عربی بی معنی